|
||||
|
||||
![]()
"Συνένοχε" Νίκο, ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις!
![]() Μερικές διευκρινήσεις : 1. Το "όχι δυνατός φωτισμός" πως μεταφράζεται?Εννοώ τι χαρακτηριστικά πρέπει να δούμε? 2. Η ανατάραξη μέσω φίλτρου, πως μπορεί να ελεγχθεί? Για να απαντήσω και στον Βαγγέλη : Τόσους μήνες στο φόρουμ, έχω διαβάσει άπειρες ώρες και νομίζω πως έχω δείξει (χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξω σε κανέναν!) ότι για μένα είναι κάτι παραπάνω από χόμπι. Προτιμώ λοιπόν το χόμπι να αποκτήσει έναν ακομη φίλο, ο οποίος σε λιγο καιρό ενδεχομένως να νιώσει την ανάγκη να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο ενυδρείο, να σωθεί άλλος ένας μονομάχος από το ποτήρι, στο οποίο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κουνηθεί...παρά να κάνω φιλοσοφικές συζητήσεις και αόριστα σχόλια! Και το θέμα σε σχέση με τα σχόλια του Βαγγέλη, για μένα κλείνει εδώ Δεν έχω "ύφος" όταν γράφω, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να αποκτήσω! Όταν κάποιος ρωτάει κάτι συγκεκριμένο, περιμένει απαντήσεις πάνω σ αυτό που ρωτάει. Όλα τα άλλα είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!"
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kαινουργιο ενυδρειο 100 λιτρων-στησιμο-αποριες | goldfish | Χρυσόψαρα | 4 | 13-01-12 19:41 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Ενυδρειο 440L για αφρικανικες στησιμο | ραφαηλ10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 28-05-10 14:43 |
ενυδρειο 300 στησιμο | pyros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-11-09 00:18 |
Νεο ενυδρειο -στησιμο & διακοσμηση | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 30-09-08 18:41 |