|
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην θα πρεπει να παρεις τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τεστ και μετα τα λιγοτερο απαραιτητα αλλα σημαντικα τεστ. Οποτε αφου εχεις οικονομικο θεμα πρεπει να αρχισεις οπωσδηποτε με
νιτρικα νιτρωδη αμμωνια επειτα μπορεις να παρεις για pH και σληροτητες (αναλογα τα ψαρια μιας και για πολλα ειναι σχεδον αχρειαστο) Θα προτιμησεις ΥΓΡΑ τεστ γνωστης μαρκας και τιποτα αλλο. Σου προτεινω της ΑΠΙ. Εχουν καποια μαγαζια κουτι με ολα τα τεστ που χρειαζεσαι (νιτρικα, νιτρωδη, αμμωνια, πεΧΑ) με 40 ευρω μονο. Και λεω μονο γιατι 22 ευρω κανει μονο της αμμωνιας κτλ |
|
||||
|
||||
![]()
Βαγγελη μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω το συγκεκριμενο πακετο με τα τεστ γιατι ψαχνω να παρω και εγω;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψάξε στο eBay έχω πάρει τεστ της API όλο το σετ με μεταφορικά 33¤ περίπου
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω.
Εσεις εχετε παρει απο ebay; πως εισασταν σιγουροι για την ημερομηνια ληξης τους; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι σίγουρα αξιόπιστο ως μαγαζί και σου έρχεται με 3 ¤ μεταφορικά και λήγουν το 2017. Πριν μια εβδομάδα τα αγόρασα από εκεί. |
|
|||
|
|||
![]()
petcumulus το πηρα. ebay δεν εμπιστευομαι με τιποτα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aγορα υγρου τεστ ph προβλημα | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 08-02-11 03:08 |
βοηθεια για τεστ | rookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-10 19:08 |
βοηθεια αναγνωσης τεστ | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 11-02-07 15:28 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑ ΤΕΣΤ Ν03 | stratosgeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-01-05 09:03 |