|
|
|||
|
|||
![]()
νιτρικα???
εγω παντως πονταρω στον πλεκο |
|
|||
|
|||
![]()
τι θα μπορούσε να έκανε ο πλέκο???και γιατι??γιαιτ δεν το έκανε τοσο καιρό και να το κανει τωρα?νιτρικα δεν εχω τεστ και εχω και ακιρό να κανω ίσως να ειναι ανεβασμενα γιατι δεν εχω κερατοφυλο!
|
|||
|
|||
![]()
στα συγκεκριμενα ψαρια (γκαπυ) δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα απο τα χρυσοψαρα ξερω οτι κολλανε πανω τους και τα τρωνε/δαγκωνουν/βεντουζονουν.
καλα δεν εχεις φυτα σε γκαπυ? |
|
|||
|
|||
![]()
φυτα υπαρχουν αλλα ειναι μονο ανουμπιες αλλες μεγαλες και αλλες μικρες αλλες δεμενες στα ξυλα αλλες στο βυθο τα γκαπι οσο καιρο τα παρατηρω ποτε δεν εχουν αυτη τη συνηθεια να πειραζουν αλλα ψαρια!(μονο τις γαριδες στην αρχη αλαλ τις συνηθησαν)το θεμα μου ομως δνε ειναι αυτο ειναι να μου πειτε αν θελετε τι μπορω να κανω αν μου ξανα τυχει αυτο γιαιτ αυτο το ψαρι θα το χασω σχεδον σιγουρα!!εχω μικρο ενυδρειο να το βαλω σε καραντινα αλαλ το εχω στο απταρι σκονισμενο εχιε να τρεξει κανα χρονο δεν ξερω αν αξιζει το κοπο να κανω μια μεγαλη διαδικασια αφου το ψαρι ειναι σχεδον ετοιμοθανατο..απλα θελω να ξερω τι να κανω για την επομενη φορα ευχαριστω!!
|
|||
|
|||
![]()
τα πλεκο πειραζουν τα αλλα ψαρια, οχι τα γκαπυ. και συνηθως οταν ειναι κλειστα τα φωτα
|
|
||||
|
||||
![]()
κ εγώ ο πλεκο πιστεύω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν φαινετε στην φωτο καλα,απο εμπειρια δεν ειναι δαγκωμα ειναι αρρώστια θα ελεγα.
Τα γκαμπυ τα κυνηγάνε τα Μολυ και τα τσιμπανε της ουρες . Το σάπισμα της ουρας ειναι απο Αμμωνία,μπορει και νιτρικα. Δες αμα εχουν και τα πτερύγια τους μαζεμενα . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κορυντορας με φαγωμενο κεφαλι και αλλο με γκριζοπρασινες κηλιδες | pkas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 23-07-12 19:25 |
πλατη ενυδρειου ?? | archer65 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 19-12-11 17:30 |
πλατη ενυδρειου | Λάζαρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-07-11 12:58 |
Φαγωμενο guppy Στην πλάτη του | babis100nx | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 14-04-11 10:50 |
Sarcophyton φαγωμενο η σε αποσυνθεση? | thanpapa | Κοράλλια | 22 | 29-09-08 22:35 |