|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σου φιλε,
οταν λες κοκκινα πτερυγια? μηπως εννοεις βραγχια? εκτος απο πρησμενα ματια μηπως ειχαν ανοιξει και τα λεπια η ειχε πρηστει ολος? κατι ασχετο, γιατι στα νιτρωδη γραφεις 0 ενω στην αμμωνια - ? το ιδιο εννοεις η δεν μετρας αμμωνια? |
|
||||
|
||||
![]()
Θερμοκρασια?
Γενικα το ενυδρειο σου ειναι πολυ μικρο για τα ψαρια που κρατας. Τουλαχιστο τι υψος εχει?
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα. η θερμοκρασια μου ειναι απο 26 μεχρι 28. οταν εκανα λαθος οταν ειπα πτερυγια εννοουσα βραγχια .
Οι διαστασεις ειναι 100χ40χ50 ------------------------- Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το ποσο γρηγορα εγινε ολο αυτο.Γιατι δν ειχε δειξει καποιο σημαδι και γενικα ολα τα υπολοιπα ψαρια ειναι καλα.Δηλαδη ταιζω το πρωι και ειναι και υπερκινητικο και ξαφνικα το βραδυ ειναι ετσι?? τι μπορει να του συνεβη??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nOmOreAbuse : 23-08-12 στις 10:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος απο πρησμενα ματια και κοκκινα βραγχια οχι δν ειχε κατι αλλο.
Στην Αμωνια εχω - γτ Δεν τα μετρησα.τροπος των μετρησεων μου ειναι τα στικακια της σερα
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην θα πρεπει να παρεις σοβαρα τεστ. Εκτος του οτι τα στικακια δεν μετρανε σωστα, δεν εχεις και τεστ αμμωνιας που ειναι ο νουμερο ενα κινδυνος για τα ψαρια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια-απορια για led??? | redman88 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 05-06-11 01:28 |
απορια | natasa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-03-11 00:09 |
απορια co2 | scooby14 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 12-06-10 17:05 |
μια απορια | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-12-07 19:35 |
απορια | βασιλης βεροια | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-11-07 18:01 |