|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε σουπερ τον εχετε, κι εγω θα ηθελα να εχω τους δικους μου σε ενα ορυζωνα δικο του ο καθ ενας αλλα δε γινεται...
Εχε υπ οψη σου οτι εστησες ενα απο τα μεγαλυτερα μονομαχοενυδρεια. οκ, υπαρχουν και με 100ρια και το μεγαλυτερο που εχω δει ειναι 250 λιτρα και δεν αποκλειεται να υπαρχει κανας "παλαβος" και με μεγαλυτερο, αλλα για τα υπαρχοντα δεδομενα σε 80 λιτρα ειναι οχι βασιλιας αλλα αυτοκρατορας. btw δεν απαντησες, ολα τα φυτα που βλεπω ειναι αληθινα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο νέου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 137 | 24-08-11 19:57 |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |
Προτάσεις/Συμβουλές για τον καθαρισμό των τζαμιών του ενυδρείου | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 23:14 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |