|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω καλή φίλτρανση αλλά φοβάμαι να το βάλω εμπρός όσο είναι ακόμα αυγά. Όταν εκκολαφθούν σκέφτομαι σφουγγάρι στην είσοδο για να μην έχω παρατράγουδα... Τώρα το θέμα είναι να εκκολαφθούν για αρχή... Έπειτα που θα χώσω το Μπάμπη και τέλος που θα βάλω τους επιζήσαντες γόνους... Μάλλον αν καταφέρουν να επιβιώσουν θα βάλω αγγελία εδώ για χάρισμα... Δε θέλω να τα δώσω σε Pet Shop να τα βάλουν σε ποτηράκια του νερού αλλά σε καμία περίπτωση ο προϋπολογισμός μου δεν μπορεί να σηκώσει επιπλέον ενυδρεία αυτή τη στιγμή... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σου ευχομαι βεβαια να μην εχεις μεγαλη παραγωγη αλλα ποτε δεν ξερεις ποσα θα εκκολαφτουν και θα επιβιωσουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες κατά το στρώσιμο | aias.george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 27-05-12 16:12 |
Πρόβλημα με φυτά κατά το στρώσιμο . | MINA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 02-07-08 20:26 |
μονομάχος κατά μυγών.! | dim | Bettas | 5 | 18-11-05 18:07 |
Ερώτηση προς κατόχους τηε βάσης του RIO 400..... | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-01-05 12:09 |
Ερώτηση για κατόχους RIO400 ? | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 11-01-05 11:44 |