|
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ έπρεπε να βάλεις τίποτα μέσα στην γεννήστρα... Τι το βαλες το υπόστρωμα? Και αφού μπήκες στην διαδικασία να τα ξεκολήσεις, έπρεπε να τα βγάλεις σε άλλο ενυδρειάκι, έστω και τάπερ..
είναι σίγουρο οτι δεν χωράνε απο τις σχισμές??
|
||||
|
||||
![]()
το υπόστρωμα το έβαλα γιατί υπάρχουν πολλές αναφορές σε μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας όταν υπάρχει υπόστρωμα ...
είμαι σίγουρος πως δεν χωρούσαν από τις σχισμές αλλά τώρα γιατί εξαφανίστηκαν δεν ξέρω ... εντόπισα λίγα που έχουν κολλήσει στο μικρό ξύλο ... πάντως τα ξανά περιμένω να γεννήσουν .. αυτή τη φορά θα τα βάλω σε ένα 20λτ ενυδρείο που έχω ...
|
||||
|
||||
![]()
Για ενυδρείο γεννήστρα μιλάνε, όχι για γενήστρα..
και αφού εκολαφθούν, όχι στα αυγά ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έκανες λάθος φίλε μου όπως είπε και ο Kotsos. Η καλύτερη λύση στα κόρυ είναι να μεταφέρεις τα αυγά σε ενυδρείο-γεννήστρα χωρίς καθόλου υπόστρωμα, με νερό από το αρχικό ενυδρείο. Δεν χρειάζεται να φτάσει πολύ σε ύψος νερού. Αν εντοπίσεις αυγά σε ένα φύλλο, ξύλο κλπ. πάρε τα όπως είναι με αυτό, ή κόψε το φύλλο και τα τοποθετείς στο ενυδρείο γεννήστρα.
Ο λόγος που δεν συστήνεται το υπόστρωμα είναι ότι θα ταΐζεις πολύ, αν έχεις υπόστρωμα θα μένουν υπολείμματα και θα σου ανεβάσει αμμωνία, ενώ με το bare bottom μπορείς με προσεκτική σκούπα βυθού να αφαιρέσεις τα περισσότερα. Επίσης αν το ενυδρείο-γεννήστρα έχει ξεχωριστό χώρισμα για βιολογικό υλικό ακόμη καλύτερα. Για να γεννήσουν πάει να πει ότι οι συνθήκες σου είναι καλές, οπότε και να μην πετύχει αυτή η αναπαραγωγή, αν συνεχίσεις έτσι, θα πετύχουν οι επόμενες. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ευχαριστα νεα
τελικα χθες εκαναν την εμφανιση τους τιυλσχιστον 4 μωρακια χωρις τον σακο μεσα στο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
τα μωράκια αναπτύσσονται κανονικά έχω γύρω στα 10 κ εχθές μου γέννησαν πάλι 100 αυγά !
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα μου έφαγαν τα cory κ τα 100 αυγά που γέννησαν !
τραγικό........ διάβασα σε πολλές αναρτήσεις πως δεν τρώνε τα αυγά τους μέγα ψέμμα.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα | Grigoris13 | Tanganyika | 3 | 10-02-12 15:39 |
SOS ΓΕΝΝΑ!!!!!!!! | manos_samos | Ζωοτόκα | 13 | 20-08-10 14:55 |
ΓΕΝΝΑ!!! | Geovai | Ζωοτόκα | 8 | 08-08-10 13:51 |
γεννα | andreas213 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 11-08-09 23:29 |
1η γεννα | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 7 | 09-09-07 00:45 |