|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Το φυτό δεν το αναγνώρισα, αλλά τα καλάμια τα αλανιάρικα να τα προσέχεις, έχουν την τάση να κυριαρχούν και να σκεπάζουν τα πάντα!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και η υπερυψόμενη λίμνη παιδιά....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν σας ειναι δυσκολο,μπορειτε να μου δειξετε καποια φωτογραφια υπερυψωμενης λιμνης?
υπαρχουν καπου σχεδιαγραμματα και οδηγιες για την κατασκευη? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πωπωπω...μου αρεσουν τοσες πολλες!ακομη και αυτες που ειναι σαν πηγαδια,τι ομορφες που ειναι!!!!!!!!
εχω πελαγωσει τελειως ..δεν ξερω απο που και πως να ξεκινησω.. μια σκεφτομαι να την χτισουμε μονοι μας αλλα ο χρονος ειναι περιορισμενος, μια να αγορασω μια ετοιμη λεκανη και να διαμορφωσω τον χωρο.. εχει αλλη χαρη να το εχεις φτιαξει μονος βεβαια,αλλα ο αντρας μου ελαχιστα μπορει να ασχοληθει με αυτο,αν και εχει ολη την καλη διαθεση. κοιτουσα τωρα εδω http://www.savidis-pet.gr/index.php?...mneskhpou.html τις μεγαλες λεκανες που εχει... ουυυφφφφφφφφφφ... |
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγχωνεσαι κιόλας!
Γνώμη μου είναι να φτιάξετε κάτι μόνοι σας καθώς μπορείτε να το κάνετε έτσι όπως ακριβώς θέλετε! θέλει αρκετή μελέτη αλλα το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει ... Κάντε τη όσο πιο μεγάλη γίνεται γιατι στο μέλλον θα θέλετε να την επεκτεινετε (συχνά το βλέπω να γίνεται) και μετα θα είναι διπλός ο κόπος ... Σιγά σιγά με μελέτη και χωρίς βιασυνες και όλα θα πανε καλα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης, η καλή μελέτη και η κατανόηση των βασικών αρχών, αποτρέπουν αργότερα μια κακή εξέλιξη. Οι βιασύνες και οι προχειρότητες στο χόμπυ αυτό, πληρώνονται σχεδόν πάντα με χρήμα και με χρόνο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η πιο ομορφη λιμνουλα :) | zweet | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-03-12 13:16 |
λιμνουλα | johnb | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-12-11 21:47 |
ψαακι στη λιμνουλα μου | Raven | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-06-11 10:52 |
Τι ψαροσυνθεση σε βραχωδες ενυδρειο 100 λιτρων? | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-10-10 15:44 |
Διαχυση CO2. Σε ποιο σημειο του ενυδρειου? | stdev | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-05-09 08:10 |