|
|
|||
|
|||
![]()
1) αν εχει δυσκοιλιοτητα ΠΩΣ κανει πολλες ακαθαρσιες βρε?
2) τα χρυσοψαρα αν δουν αλλο ψαρι να καθεται ακουνητο πανε και το τσιμπανε. Αυτο γινεται πολυ εντονα μολις πεθαινει καποιο και πανε και το τρωνε. 3) στην πρωτη φωτογραφια βλεπω ενα αρκετα ταλαιπωρημενο χρυσοψαρο αν και μπορει να κανω και λαθος. τα βραγχια φαινονται κοκκινα πολυ και τα λεπια να εξεχουν το οποιο δεν ειναι καλο. 4) οι τασεις να πηδηξει εξω μπορει να ειναι νορμαλ αφου εχασε το ταιρι του. |
|
|||
|
|||
![]()
1) Εχω διαβασει πως μερικα απο τα συμπτωματα της δυσκοιλιοτητας ειναι οι μακριες ακαθαρσιες και το πρηξιμο στην κοιλια, για αυτο και υποθετω πως αυτο εχει. Χτες και σημερα που δεν το ταισα, δεν ενεργηθηκε, εκτος πριν λιγο που ξεκινησε να ενεργειται.
2) Δεν ανεφερα πουθενα πως το τσιμπαει. Αν τσιμπημα βεβαια θεωρουμε πως κατι κανει με το στομα του. Το 'πειραζει' μονο οταν ειναι εν κινησει, προσπαθει συνεχως να τριφτει κατω στην κοιλια του. Αν ειναι ακινητο δεν το ενοχλει καθολου. Το ΄παιχνιδι΄ αυτο εχει ξεκινησει περιπου απο τον Μαιο, και εχει κορυφωθει τον τελευταιο καιρο. 3) Δεν παρατηρω κατι απο αυτα που λες. Και ιδιως τα λεπια του, μια χαρα μου φαινονται. Αλλα καλο θα τανε να εχουμε κι αλλες αποψεις. 4) θα συμφωνησω οτι για αυτο τον λογο ηθελε να πηδηξει. Στην αρχη για κανα 20 λεπτο, εκοβε βολτες, οταν ομως αντιληφθηκε οτι κατι του λειπει, δεν κρατιοταν με τπτ μεσα. Ευτηχως ειχα βαλει διχτυ, ειδα τουλαχιστον 5-6 προσπαθειες να πηδηξει. Αναρωτιεμαι βεβαια, αν τυχον το αλλο ψαρακι πεθανει, ποια θα ειναι η συμπεριφορα του; Το βασικο βεβαια ερωτημα ειναι αν το αλλο ψαρακι που φαινεται και στις φωτος εχει κατι και τι μπορει να ειναι αυτο |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά διάβασες για τα συμπτώματα. Παρακολούθησέ το και κάνε αλλαγές νερού να πέσουν και τα NO3.
|
||||
|
||||
![]()
μήπως είναι ερωτικά παιχνίδια;
λέω εγώ τώρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καποιος απο τους εμπειρους να μας πει αν οντως βλεπω καλα τα λεπια ανοιχτα στην πρωτη φωτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγες νερου ναι, θα κανω πιο συχνα για τα no3
Μου χει περασει και μενα απο το μυαλο, μην και τυχον ειναι στο σταδιο αναπαραγωγης. Το κυνηγητο εχει ξεκινησει, απο τον Μαιο, περιοδο δηλ. που ανεβηκε αισθητα η θερμοκρασια, αλλα ολο το καλοκαιρι δεν εχουν σταματησει να κυνηγαει το ενα το αλλο. Κραταει αραγε τοσο πολυ η διαδικασια αναπαραγωγης; Και αν υποθεσουμε οτι αυτο συμβαινει, γιατι παει και καθεται κατω; (που αυτο με ανησυχει εντονα εδω και 3 μερες) Φιλε vangelis21 αν στην 1η φωτο τα βλεπεις ανοιχτα, τοτε θα πρεπει και στην 2η. Μηπως σε ξεγελαει το οτι η 1η φωτο ειναι με φλας και με λιγο διαφορετικη οπτικη γωνια; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θηλυκό γκάπυ με παράξενη συμπεριφορά | stdev | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 19-10-09 17:36 |
Παράξενη συμπεριφορά clown-βοήθεια | sp67 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 12 | 25-06-09 17:50 |
Παράξενη συμπεριφορά Gourami - Αρρώστια???? | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-10-08 17:50 |
Παράξενη συμπεριφορά.... | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 29-09-06 23:08 |