|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
To μαγαζι απο το οποιο προμηθευτηκα τα μονοκιουλους ειναι το zoo planet στη γλυφαδα...Εγινε παραγγελια απο το τμημα των ενυδρειων για αυτα τα κομματια...
Τα αναπαραγωγης κοστιζαν 35 ευρω το κομματι στα 4 εκατοστα και τα αγρια πιασμενα ηταν πιο ακριβα στην τιμη των 108 ευρω... Πηρα 2 αναπαραγωγης ενα αγριο... Για το μεγεθος ναι εχεις δικιο καπου πρεπει να μπλεχτηκα ------------------------- φιλε μου genrec σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια... Ολα μια ιδεα ειναι για τα ψαρια αυτα...Το μονο που μπορουν να σου κανουν ειναι να σε δαγκωσουν σε σπανιες περιπτωσεις χωρις σοβαρους τραυματισμους... Πρωσοπικα οταν ταιζω την αροουανα με το χερι με εχει δαγκωσει πολλες φορες χωρις να μου κανει ζημια σοβαρη... Τις προαλλες ομως με δαγκωσε το gar απο ατσουμπαλια στο ταισμα (μαζι με τη γαριδα εφαγε και το δαχτυλο) και με τρυπησε πολυ καλα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Predator..Steven : 16-08-12 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως πολυ ωραια τα ψαρια σου φιλε.Αντε να δουμε κατι διαφορετικο απο τα συνηθησμενα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικο σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...
Αλεκο ναι γνωριζω οτι δεν εχει ερθει αυτο το συγκεκριμενο ειδος (τουλαχιστον επισημα) στην ελλαδα... Βεβαια καποια στιγμη ηταν να ερθει αλλα τελικα ακυρωθηκε... Για τον χρωμματισμο το γνωριζω γι' αυτο και αλλωστε πηρα ενα αγριο... Ηταν πολυ πιο διστακτικο απο τα αλλα στις τροφες,και ομολογω ειχε μεινει λιγο πισω στην αναπτυξη... Οταν ομως αρχισε να τρωει πηρε φορα και δεν σταματουσε... Την εμπαινε σε ολα τα ψαρια ακομα και στην αροουανα... Οταν νευριαζε φουσκωνε απο κατω και γινοτανε κατραμι ο ατιμος... Περα απο αυτα ηδη εχει αρχισει και με το σωστο φωτισμο δειχνει τελειως διαφορετικος απο τα αναπαραγωγης... Κοιτα σε συμπεριφορα ειναι ιδια παντως κατα τα αλλα... Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι να παρει καποιος εστω και ενα αγριο αντι για τρια αναπαραγωγης ας πουμε... Αξιζει με το παραπανω.... |
|
||||
|
||||
![]()
αγρια μαζι με αναπαραγωγης δεν ειναι καπως ριψοκινδυνο?
Τα αγρια ειτε θελουμε ειτε οχι θα ειναι φορεις καποιων παρασιτων απο το βιοτοπο τους που τα αναπαραγωγης δε θα εχουν ερθει ποτε σε επαφη (αρα δεν θα εχουν πιθανων καταλληλα αντισωματα για να τα αντιμετωπισουν) Πολυ χειροτερα τα αναπαραγωγης ισως εχουν ερθει σε επαφη κι αυτα με αλλου ειδους οργανισμους που τα ιδια αναπτυξαν αντισωματα σε βρεφικη ηλικεια αλλα που τα αγρια δεν εχουν και ισως δε μπορουν να αναπτυξουν... Η arowana δειχνει πανεμορφο ψαρι, αλλα γινεται θηριο... |
|
||||
|
||||
![]()
να τα χέρεσαι.για μένα πήγαινε κατευθείαν σε 1000λίτρα++++++
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικο οπως και να εχει ειτε αγριο ειτε εκτροφης δεν παυει ο οργανισμος τους να λειτουργει σαν ενος δεινου θηρευτη...
Αυτο που εννοω ειναι οτι bass και το ενα bass και το αλλο... Οι πιθανοτητες για αυτο που αναφερεις υπαρχουν αλλα ειναι ελαχιστες... Αλεκο σε ευχαριστω πολυ αδερφε... Σε 10.000 θα πηγαινα αν ειχα τη δυνατοτητα Ομως οι καιροι ειναι δυσκολοι... Παρολα αυτα παντα θα προσπαθω... Να σαι καλα και παλι |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, ΙΣΩΣ να ειναι οπως τα λες, ισως οχι, παντως εγω δε θα ρισκαριζα αγριο με εκτροφης για το λογο που προανεφερα.
Ισως βεβαια αυτα τα ψαρια να μην ειναι σε εκτροφη πολλες γεννιες οποτε να μην εχουν "κοιμηθει" καποια πραγματα στον οργανισμο τους, αλλα οπως και να χει η καλυτερη ηλικεια για αντισωματα ειναι η βρεφικη, αν δεν τα φτιαξεις τοτε μετα εισαι πιο ευκολα ευαλωτος. Ελπιζω βεβαια να μην εχεις κανενα προβλημα και αυτα να ειναι υπερβολικα |
|
|||
|
|||
![]()
Kαταλαβαινω τι λες αλλα και κινδυνος να υπηρχε περασε...
Τα ψαρια κλεινουν στα χερια μου 3,5 μηνες... ![]() Οποτε αν ηταν να ειχε γινει κατι θα ειχε γινει προ πολλου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
amazon αρχαριος | daqua | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 20-06-11 19:03 |
Παραγγελια σε Amazon... | Manogr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 16 | 07-10-05 10:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |