|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εε εντάξει μη μας βάζεις σε ένα καζάνι μαζί με τα αμερικανάκια!!!αυτοί τα ανεβάζουν στο you tube για τα views όπως είπε και ένας φίλος.δε τα ταίζουν για να δουν τη ταχύτητα-το άνοιγμα των σαγωνιών-το στήσιμο κτλπ.τα ρίχνουν γιατί είναι οι ίδιοι ΖΩΑ!!!τα έχουν όλα στα πόδια τους,από λεφτά εώς ποικιλία ζώων..αυτό που λές το βλέπουμε και με σκυλιά-φίδια και ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σου.τα feeders που προανέφερα είναι κατά προτίμηση ζοωτόκα και όχι χρυσόψαρα.βέβαια(κακός ίσως που θα το πω ωμά)με ημερομηνία λήξης είναι όλα τους.θαλασσινά πάλι ακριβά δεν ακούγονται?προσωπικά έχω βάρκα και στις ψαριές που γίνονται πάντα υπάρχουν και τα μινιον (κοκοβιοι).
το redtail που έχω θέλει 10 απο δαύτους!! το pseydoplatystoma το ίδιο..οπότε?και μιλάω μόνο για γατόψαρα..υπόψιν! σέβομαι την αποψή σου στο θέαμα αλλά δε το κάνουμε για πλάκα όλοι εμείς που τα έχουμε.όσο πονάτε εσείς τα δικά σας τόσο και εμείς τα δικά μας.δεν είμαστε οι μεν και οι δεν είμαστε χομπύστες... |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως ...
Δυστυχως στην Ελλαδα και οχι μονο η διαιρεση βοηθαει την "ενωση" υποομαδων που οπως ηδη εχω ξανααναφερει αν σε ενωνει η διαιρεση τοτε κανεις οτι μπορεις να τη διατηρησεις ωστε να υπαρχεις και "αυριο" Προσωπικα δε τα διαχωριζω ... ολα ψαρια ειναι και εχουν συγκεκριμενες αναγκες που ο καθενας πασχιζει να τις καλυψει! ![]() Τα ζωοτόκα κατα την αποψη μου ειναι ακομα πιο επικίνδυνο να μεταφερουν κατι "ασχημο" στο ενυδρειο!!
|
||||
|
||||
![]()
κατα την δικη ταπεινη αποψη ψαρια που για να διατηρηθουν πρεπει να φανε ζωντανη τροφη δεν θα επρεπε να ειναι σε ενυδρεια ξανα λεω αυτη ειναι δικη μου γνωμη
|
||||
|
||||
![]()
σεβαστή και το λέω ειλικρινά.αλλά το εμπόριο πλέον είναι τόσο ελεύθερο που στο τέλος θα έχουμε και κροκόδειλους σε terrarioum γιγαντιέων διαστάσεων!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωντανές τροφές | krispie | Διατροφή | 0 | 31-08-11 17:14 |
Ζωντανές τροφές για θαλασσινό ? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-07 08:52 |
Ζωντανές τροφές | dim | Greek Aquarist's Boards | 0 | 01-03-05 02:48 |
Ζωντανές τροφές | nikolasn | Malawi | 6 | 21-12-03 16:06 |