|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+10000000 |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αληθεια οτι με τετοια ψαρια πολλοι ειναι επιφυλακτικοι για το μελλον τους!
Το θεμα ειναι ως που εισαι διατεθειμένος να φτασεις Predator..Steven και οπως λενε και οι απο πανω μου τα 700 λιτρα δε θα φτασουν ουτε αυτα! Δεν θα ημουν υπερβολικος αν ελεγα οτι στα 700 λιτρα θα επρεπε να τα μεγαλωνεις και να ετοιμαζεις μια μεγαλη δεξαμενη ωστε να τα φιλοξενησεις με αξιοπρέπεια! ![]() * Για τα "ζωντανα" ταισματα υπαρχουν πολλα θεματα που εχουν αναλυθεί ολες οι αποψεις οποτε μη λεω παλι τα ιδια και "κουραζω"
|
||||
|
||||
![]()
[
Δεν θα ημουν υπερβολικος αν ελεγα οτι στα 700 λιτρα θα επρεπε να τα μεγαλωνεις και να ετοιμαζεις μια μεγαλη δεξαμενη ωστε να τα φιλοξενησεις με αξιοπρέπεια! ![]() I AGREE με τα 1000 Predator είμαι παθών και σου είπα τα παραπάνω.τα άκουσα και εγώ από πιο ψαγμένους όταν από τη λαχτάρα μου για MONSTERFISH καταστάσεις έπαιρνα ότι γινόταν από 50εκ.και πάνω.μετά το αποτέλεσμα είναι αξιοθρήνητο..... δε χρειάζεται να κλείσεις το θέμα,μη το παίρνεις εγωιστικά!!!διάλογο κάνουμε και ανταλάσουμε απόψεις. πες μας για τα cichla σου,τι φίλτρο έχεις,τι υλικά έχεις τι φωτισμό???σε 5 ποστ τα παρατάς? |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχας γνωριζω πολυ καλα το τελικο μεγεθος των κικλα...
Να κανω μια παρενθεση οτι τα μονοκιουλους που εχω εγω εχουν ως τελικο μεγεθος τα 55 εκατοστα.... Αυτα που ξεπερνανε τα 70 ειναι τα οσελαρις,τεμενσις και κελμπερι... Εν παση περιπτωση δεν αλλαζει κατι... Ομως εγω δεν ειπα σε καμια στιγμη οτι τα ψαρια θα τα στεγασω στο 750αλιτρο εφ ορου ζωης... Γνωριζω τα τελικα μεγεθη αυτων των ψαριων και στοχευω ολο και σε κατι μεγαλυτερο... Με λιγα λογια συμβιβαζομαι με τις αναγκες των ψαριων μου και παντα προσπαθω να τους παρεχω ο,τι καλυτερο μπορω... Περιττο να σας αναφερω οτι πριν 3 χρονια τετοια εποχη το 750αρι μου φανταζε τεραστιο...Τωρα μου φανταζει μικρο και ηδη εχω αρχισει να στοχευω σε 1300αρι και πανω.... Φιλε μου Αλεκο δεν τα παραταω...Ο λογος που γραφτηκα οπως ανεφερα και στη σελιδα καλωσορισματος ειναι για να συζηταω και να νιωθω ανθρωπους δικους μου... Αντι γι' αυτο ομως ενω ημουν και ειμαι ευγενικος,προσεχω πως θα μιλησω να μην θιξω κανεναν και καμια ηθικη,αρχισαν τις ειρωνιες και τα κοροιδεματα... ------------------------- Γιωργο το ονομα μου ειναι Στεφανος... Και επισης εγω δεν εχω αναφερει τιποτα για το ζωντανο ταισμα εγω προσωπικα γιατι γνωριζω και σεβομαι ευαισθησιες ανθρωπων... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Predator..Steven : 16-08-12 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πραγματικα πανεμορφα ψαρια και αφου εχεις συνειδητοποιήσει οτι χρειαζονται ολο και πιο πολλα λιτρα -εμενα μου φτανει!!
Μεγαλωνουν ομως πολυ γρηγορα τα ατιμα ... και αν ειναι μικρα θα πρεπει να ταιζεις συχνα πραγμα που σε τοσα λιτρα που εχεις τωρα διαθεσιμα θα σε κουρασει πολυ στις αλλαγες νερου!! Μετρησεις αμμωνιας ΝΟ2 και ΝΟ3 εχεις κανει να δεις που βρισκεσαι? Το χρυσοψαρο βγαλτο και δωστο σε καποιον που θα το φροντισει και θα του προσφερει μια αξιοπρεπη ζωη! Τον Ματθαίο (DISCUS81) μην τον παρεξηγεις ... πρωτη του σκεψη ειναι η καλη διαβίωση των ψαριων σου - στη πορεια θα το καταλαβεις ... αν και στις αρχες ειναι δυσκολο απο τα γραπτα να δεις το υφος και τις προθεσεις του αλλου ... Υπομονη - σε τετοιες κοινότητες παντα υπαρχουν τετοια θεματα τουλαχιστον στις αρχες!!! Ακομα και ετσι να μην ειναι δεν υπαρχει λογος να απογοητευεσαι απο την αλλη! Δε γινεται να σε καταλαβαινουν ολοι ουτε φυσικα να μην σε καταλαβαινει κανεις! Παντα θα υπαρχουν και συμπαθειες και αντιπαθειες ... αυτα ειναι στη ζωη! Εδω αρκει να ειμαστε μεσα σε κοσμια ορια και η συζητηση ποτε δεν βλαπτει ... Βοηθαει και νεους χομπιστες διαβαζοντας θα ελεγα!
|
|||
|
|||
![]()
Οτι μεγαλωνουν,μεγαλωνουν και μαλιστα παρα παρα πολυ γρηγορα...
εγω τουλαχιστων για το μεγαλωμα στοχευω πολυ στο φαγητο...Ταιζω 6 φορες την μερα τωρα που ειναι ακομα μικρα... Απο τροφες δινω ξηρες,χικαρι και σερα βιφορμο,οσεαν νουτρισιον,τροπικαλ... Απο κατεψυγμενα δινω καλαμαρι,σουπια,μυδι,γαριδα,γαυρο,σιλερσαιντς Μετρησεις κανω καθε Δευτερα...Οποτε θα σας ενημερωσω για τις παραμετρους... Αλλαγες νερου γινονται 30% μερα παρα μερα και προσθετω απλα λιγο αντιχλωριο με αλοε βερα για να καλμαρουν τα ψαρια... Το χρυσοψαρο το εβγαλα και το εβαλα στην 80λιτρη γυαλα που τρεχει και χρησιμοποιηται ως καραντινα...εριξα και λιγο αλατακι,προσθεσα ανθρακα στο φιλτρο και σε λιγο καιρο θα ειναι αψογος! |
|
||||
|
||||
![]()
θέλω να σε ενημερώσω και όχι να σου επιτεθώ.monoculus δεν έχουν έρθει ελλάδα από μαγαζί.αν σου είναι εύκολο πες μας από που τα έφερες.από ποιο μαγαζί και πότε?
Cichla monoculus, sometimes known as the tucanare peacock bass ("peacock bass" is also used for some of its relatives), is a very large species of cichlid, and a prized game fish. It is native to the Amazon Basin in South America, but has also been introduced to regions outside its natural range (e.g., Florida and Hawaii). It reaches 80 centimetres (31 in) in length and 9 kilograms (20 lb) in weight.[1] αυτο είναι άρθρο από WIKIPEDIA οπότε δεν στα έχουν πει καλά!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου καλησπέρα.
να χαίρεσαι τα ψαράκια σου, πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι σου, πρέπει να παίζει τρελή αδρεναλίνη εκεί μέσα. το χομπι είναι η προσωπική ευχαρίστηση του καθενός, αρκεί βέβαια να έχουμε σωστά στημένα ενυδρεία και να παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες στα ψαράκια μας. τώρα αν αυτό για κάποιο είδος απαιτεί ζωντανή τροφή ή οτιδήποτε άλλο ή τους τα παρέχουμε ή δεν το επιχειρούμε καν. η μόνη ένσταση που έχω είναι για το χρυσοψαράκι, το οποίο πρέπει να ζει σε συνθήκες τρελού άγχους...τέσπα. σε τέτοιου είδους ενυδρεία πως γίνονται οι όποιες εργασίες μέσα σε αυτά; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
amazon αρχαριος | daqua | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 20-06-11 19:03 |
Παραγγελια σε Amazon... | Manogr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 16 | 07-10-05 10:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |