|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχουν ληξει..θα ελεγα μηπως εχουν χαλασει..αλλα τοτε στο νερο της βρυσης θα μου εδειχνε 0;
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- αλλες πετρες δεν εχουν μπει ..μονο 2 κομματια λαβας υπαρχουν... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evina : 12-08-12 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου πρότεινα να πάρεις νέα τεστ και να μετρήσεις...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Υπαρχουν ψηφιακα ph-μετρα σε αρκετα καλες τιμες (γυρω στα 50-60) και αν προσεχεις τα ηλεκτροδια τους ζουν αρκετα. Παράθεση:
Παράθεση:
Η λαβα ειναι ουδετερη αν ειναι λαβα, αλλα κατι σου ανεβαζει το ph Αφου το ενυδρειο ξαναστηθηκε απο την αρχη μηπως φταιει ο βυθος? Εβαλες καινουργιο χαλικι? Αν οχι, το παλιο μοιαζει να ειναι ομοιομορφο? επισεις πως τον καθαρισες? |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως αυτη την περιοδο ειναι λιγακι δυσκολο να παω σε πεχαμετρο
![]() ο βυθος δεν αλλαξε ..σκεψου πως κατα την μετακομιση αφαιρεσαμε τα ψαρια και τα φυτα και αφησαμε νερακι ισα ισα στο αμμοχαλικο...της sera το λιπασμα υπηρχε πριν την μετακομιση..με το που ξαναστηθηκε το ενυδρειο στο νεο σπιτι καναμε μετρησεις και ηταν ολα οκ..μεχρι που ειδα το πρωτο ψαρακι να μην ειναι στα πολυ καλα του και το εβγαλα απ το ενυδρειο πριν πεθανει (το εβαλα σε ενα δοχειο μονο του)..μετα απο 2 μερες βρηκα αλλο ενα νεκρο (σα να ειχε dropsy)..δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...δεν ειχα χασει ψαρακι ποτε και ουτε ειχα ποτε προβλημα με τις μετρησεις του νερου..και κατι ακομα..μου εδειξε 0.25 αμμωνια στο νερο του δικτυου..γινεται να εχει αμμωνια το νερο της βρυσης;;;παω να ξανακανω τεστ στο ενυδρειο να δω τι θα μου δειξει παλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το προβλημα με το ph συνεχιζεται...τι κανω;;αν το ξεστησω και το ξαναστησω υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι;;σ αυτο το διαστημα απ το τελευταιο ποστ μου εχω δει ph απο 6.8 μεχρι 8 (σημερα) και τελευταια αλλαγη νερου και καθαρισμος πριν 2 μερες...εχω σηκωσει τα χερια ψηλα πια..καμια ιδεα;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετρα pH στο νερο της βρυσης αφου το αφησεις μερικες ωρες να μεινει σε ενα δοχειο ανοιχτο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ..θα το κοιταξω..θα πρεπει ομως να το προσθετω στο νερο καθημερινα;εχουν σπασει τα νευρα μου γιατι δεν εχω ph βρυσης 8 και θελω να το ριξω..εχω ph 7.4 και για καποιο λογο μου ανεβαινει στο 8..(6.8 μου ειχε φτασει τις πρωτες μερες με την προσθηκη τυρφης..μετα απο 10 μερες παλι στα υψη)..
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evina : 17-09-12 στις 05:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι KH εχει το καθε ενυδρειο?
Τι αναταραξη εχει το καθε ενυδρειο? Εβγαλες το βυθο για να το βαλεις το λιπασμα? Καμια φωτο βαλε, απο τα ενυδρεια
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετα απο αλλαγη νερου.αυτο.. | johnyfy | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-04-11 00:03 |
Το ενυδρειο μετα απο καιρο | Manolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 49 | 09-03-09 08:04 |
Backround ΜΕΣΑ στο ενυδρειο! | Don LiMo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-08 23:46 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |