#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μόνο που κατάφερα να βρω, είναι μια συζήτηση στο aquazone, η οποία καταλήγει στην απάντηση όχι, λόγω του ότι πιθανότατα θα είναι φτωχό σε ιχνοστοιχεία, οπότε με τα μπάφερ θα βγαίνει ίδια τιμή ας πούμε.. Αυτό όμως δεν με αφορά γιατί το θέλω για μεσογειακό.. Επίσης αναφέρθηκε ρίσκο για πιθανούς κινδύνους, το οποίο όμως δεν αναλύθηκε.. Επίσης βρήκα την διαδικασία επεξεργασίας του μετά τις αλυκές για να γίνει βρώσιμο, και το μόνο που έλεγε είναι οτι μπορεί να έχει χώμα ή κουτσουλιές πουλιών, που νομίζω μπορώ να τα αποφύγω κατα την συλογή.. Μάλλον θα πάρω κάποια ποσότητα να δώ τι μπορεί να γίνει..
__________________
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλάτι | george1995 | Bettas | 4 | 06-09-10 08:21 |
ick και αλάτι | nikman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-10-06 23:07 |
Αλάτι | Mariel | Bettas | 1 | 01-09-05 13:52 |
Αλάτι ? ? ? | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-10-03 21:43 |