|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα είμαι εγώ..
εάν είναι μικρές ομάδες ατόμων, το πολύ τέσσερα (4) άτομα η κάθε ομάδα για να μην υπάρχουν διαμάχες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λιγο δυσκολο παντως αυτο που λες (μεχρι 4 ατομα ανα ομαδα κλπ) γιατι απο οτι διαβαζω στο site λεει οτι θα ειναι μονο 20 συμμετεχοντες (ομαδες φανταζομαι εννοει). |
|
|||
|
|||
![]()
¶λλο η ομάδα και άλλο το ότι υπάρχουν 20 θέσεις.
Εννοεί ότι μπορεί να είναι 20 ομάδες πχ 4 ατόμων. Το κατάλαβες Στρατηγέ ή όχι? Ναι αυτό λέω |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι, αυτο το καταλαβα. Δηλαδη μεσα σε αυτες τις 20 θεσεις, να εχουμε απο το aquatek παραπανω απο μια ομαδα λες?
Αν εννοεις αυτο, ναι οκ γινεται. Απλα (αν και δεν νομιζω να υπαρχει τεραστια ζητηση του να μην προλαβουνε να παρουνε θεση 2 και 3 ομαδες απο δω) πρεπει να δηλωθουν συντομα οι συμμετοχες για να μπουμε στην λιστα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα σκεφτει για ομαδες των 4-6 ατομων η καθεμια,διοτι μερικοι θα χρειαστουν για το στησιμο,αλλοι μπορουν να συνεισφέρουν καποια υλικα,αλλοι καποια ψαρια-φυτα...μερικοι τις μπυρες κ.α.
Απλα οτι ειναι να γινει θα πρεπει να αποφασιστει συντομα ωστε να πληρωσουμε και να φιξαρουμε την συμμετοχη μας.
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη εμένα να με υπολογίζεις και ανάλογα την σύνθεση της ομάδας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok but...
Αφου μαζευτουμε μια καλη παρεα και ικανη ομαδα μπορουμε να συζητησουμε μετα τι βιοτοπο θα στησουμε,που θα βρουμε υλικα και ψαρια και τον καταμερισμο των εργασιων...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |