|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοουσε "οπως τα κριβενσης ή αλλες αμερικανικές κιχλιδες". Και μην στραβώνετε ευκολα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μακαρι να κρατησουν αυτη τη γεννα σωστα. θα το μαθουμε σε 3 εβδομαδες περιπου |
|
||||
|
||||
![]()
απιστευτος εισαι κανεις και κριτικη στο μιμη σου παραθετω ενα ποστ δικο σου.
Vangelis21 αυτο που λες για εναν ασχετο σαν κι εμενα ειναι επιστημη! κατι πιο συγκεκριμενο εχουμε? τα αβγα που ειναι? γιατι κανουν κυκλους? ποιο ειναι ποιο? κτλ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κι επειδη σε καποιους αρεσει να βγαινουν εκτος θεματος οταν δεν εχουν να πουν τιποτα για το θεμα, παρακαλω να κλειδωσει |
|
||||
|
||||
![]()
προφανως ακομα δεν ξερεις τις διαφορες τον ψαριων θα ηθελα να μας πεις ποσα ειδη mpunas εχεις φιλοξενισει εσυ και εχεις δει οτι μαθηματικα δεν τρωνε ολες τα μικρα τους .και να μας πεις ποιος σου ειπε το αντιθετο
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμαι.Ο καθένας έχει διαφορετική εμπειρία με τις κιχλίδες.Κι στο δικό μου ενυδρείο υπάρχουν πολλές γέννες από Mbuna και έχασα ελάχιστα μικρά τα οποία δεν νομίζω να ήταν ότι φαγώθηκαν από τα μεγάλα παρά από το πολύ κυνηγητό μεταξύ τους και το στρες.Τα μεγάλα τις περισσότερες φορές τα αγνοούν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεαρα λαμπιντο | ducatisti | Malawi | 3 | 20-03-10 23:12 |