|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε αυτο δεν ευνοει τα ζωοτοκα μαλλον... αυτα θελουν clear water, σκληρο αλκαλλικο (οκ ΙΣΩΣ το να εχει λιγες τανινες δεν ειναι κακο)... γενικα ειναι δυο διαφορετικοι κοσμοι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ρίζα θα σταματήσει να βγάζει σε λίγο (και να σκεφτείς πως την έβρασα ξανά και ξανά και της άλλαξα πολλά νερά πριν τη βάλω μέσα) κι ελπιζω με τις πέτρες ν ανέβει κι η σκληρότητα. Αλλά με το νερό εδώ τελικά συμβαίνει το παράδοξο, να είναι δηλαδή αλκαλικό απο ph, αλλά ταυτόχρονα σχετικά μαλακό απο σκληρότητα. Ισως αυτό τελικά εξηγεί γιατί τόσο το petshop όσο και οι Συριανοί συν-χομπίστες καταφέρνουν και κρατάνε μαζί ζωοτόκα και Gourami, Neon, ακόμα και Cory χωρίς θανάτους (αλλά βέβαια όχι και χωρίς να είναι -τα γκάπυ- φιλάσθενα, όπως μου αποδείχτηκε πρόσφατα...
![]() Στο μεταξύ κι εγώ λέω να το βάλω τελικά το αλάτι, μπας και προλάβουμε τα χειρότερα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aπο που μας έρχονται οι μονομαχοι | Τσιόνογλου Σταύρος | Bettas | 27 | 24-02-10 15:12 |
ερχονται οι διακοπες!!!! | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-09 18:01 |
ερχονται τα L114 | thanasis76 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 23 | 03-02-09 20:12 |
Έρχονται οι ζέστες! Πως τις αντιμετωπίζουμε? | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 23-06-08 13:38 |
Ενυδρειακό αλάτι (NaCl) σε φυτεμένο με tetra και corydoras? | gaccs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-06 09:52 |