|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα πια εχω 12 χρυσοψαρα εκει μιας και με τις αρρωστιες αποδεκατιστηκαμε. Ακομα περναμε σοκ στο σπιτι...
Παντως αν παιζει μια στο εκατομμυριο να μεταφερθουν αρρωστιες (ακομα και μετα απο καλο πλυσιμο-φυσικα το υλικο θα ειναι του μικρου ενυδρειου και οχι αυτου με τις αρρωστιες) δεν το ρισκαρω |
|
||||
|
||||
![]()
με πλυσιμο δεν ξερω, με αποστειρωση δεν θα περασουν αρρωστιες, αλλα θα μπεις σε μεγαλο κοπο για ενα ανταλλακτικο που κανει το πολυ 5-7 ευρω.
Αν ηταν eheim βρισκεις και στα περιπτερα που λεει ο λογος, τωρα για jbl δεν ξερω αλλα τα μεγαλα μαγαζια λογικα εχουν (δεν ειναι δα και καμια μαρκα μεκαψες, ουτε καμια no-name κινεζια) Το pet City εχει καποια jbl, παρτους ενα τηλεφωνακι να δεις |
|
|||
|
|||
![]()
η πιεση αυτη τη στιγμη ειναι περιπου 4-5εκ σε ευθεια γραμμη. σου φαινεται λογικη πιεση?
|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τα ψαρια, αλλα δεν μας νοιαζει η πιεση (μαλλον ταχυτητα οχι πιεση γιατι παλι οι μηχανολογοι θα φρικαρουν :P) αλλα το capacity, και αν εχεις χοντρους σωληνες ναι μεν θα εχεις χαμηλοτερη ταχυτητα αλλα το capacity θα ειναι μεγαλυτερο, οποτε μηπως θα μπορουσες με ενα χρονομετρακι να δεις σε ενα κουβα γνωστων λιτρων τι κανει?
|
|
|||
|
|||
![]()
25'' το 1.5 λιτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
180-200 λιτρα την ωρα δηλαδη? χμμμ... λιγο μου φαινεται
|
|
|||
|
|||
![]()
κι εμενα λιγο μου φαινεται αλλα με το ματι, απο μετρησεις που κανεις δεν ξερω παντως η διαμετρος του σωληνα ειναι φυσιολογικη γιατι ισα ισα χωραει στα βανακια να κουμπωσει. και σου λεω 4-5 εκατοστα αποσταση δεν ειναι τιποτα. και αυτο μετα απο καθαρισμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικα φιλτρα | lefterisafrica | Malawi | 4 | 25-01-11 00:34 |
Εσωτερικα και εξωτερικα φιλτρα.... | water_turtle_lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 05-02-10 22:53 |