|
|
||||
|
||||
![]()
οκ γινεται προφανως και με τροφη, αλλα θα πεθανει καποια ποσοτητα βιολογιας περιμενοντας να σαπισει η τροφη για να γινει αμμωνια + τα σκουλικια και τα πλαναρια που θα δημιουργηθουν πιθανων.
Δεν ειναι προβλημα αλλα μου μοιαζει σα να παω απο τον πειραια στο φαληρο μεσω Μοσχας... αφου τελικα το μονο που ζηταμε ειναι αμμωνια γιατι να μη χρησιμοποιησουμε καθαρη που στην τελικη ειναι και καθαρη με ολη τη σημασια της λεξης? Επισεις γιατι να ρισκαρουμε ενδεχομενη εξαρση ετεροτροφων βακτηριων που πιθανων να προκαλεσουν ενα ενδεχομενο bacterial bloom με οτι αρνητικη συνεπεια μπορει να εχει αυτο για τα φυτα? Θα ηθελα πολυ να μαθω γιατι καποιοι φοβουνται την αμμωνια, αλλα δε φοβουνται την αμμωνια που παραγεται με σαπισμα που εμπεριεχει ενα σωρω επιπλεον υποπροιοντα της μεθοδου? Αν το κανετε για να μην πεθανουν τα ετεροτροφα, αυτα δεν ψωφανε με τιποτα αφου παντα υπαρχουν ριποι και σαπισματα, ειδικα στα φυτεμενα, αντιθετα πολλαπλασιαζονται μια χαρα |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ρωτάς εμένα δεν τη φοβάμαι καθόλου, απλά την τροφή την έχει σίγουρα, ενώ την αμμωνία μπορεί να χρειαστεί να πάει να αγοράσει. Και θα χρειαστεί να κάνει και δοκιμαστική μέτρηση για να βρει τη δοσολογία. Για αυτό λέω τροφή για να ξεμπερδεύει.
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε, ουτε ενα ευρω δεν εχει ενα μπουκαλακι αμμωνια, κι αυτο στο φαρμακειο, στα χημικα εχει ακομα λιγοτερο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εδω μερικοι λενε οτι δεν ειναι το ιδιο πραγμα (η μια αμμωνια με την "αλλη") |
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω πως το λενε ετσι, απλα πιστευω πως φοβουνται μη τυχον και δε τροφοδοτησουν και τα ετεροτροφα με ρυπους (οκ υπαρχουν και καποιοι που ξεχωριζουν την αμμωνια απο την αμμωνια,
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζεις. Για μερικους ειναι τοξικο δηλητηριο........
Σε αλλη κοινοτητα σε κραζουν κιολας ανα αναφερεις αμμωνια. |
|
||||
|
||||
![]()
καλα εκει εχουν τους λογους τους γιατι δεν πουλανε στα πολυγαπημενα τους πετ σοπς αμμωνια.
![]() Εδω τουλαχιστο δε δειχνει η συγκεκριμενη σελιδα να εχει τετοια θεματα. |
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να μου πει καποιος πως τσεκαρω αν εχει καλη κυκλοφορια το φιλτρο μου και τι μπορω να κανω να την αυξησω? καθαρισα σωστα τα υλικα του λιγο. δεν εχω καθαρισει φτερωτη και λαστιχα ομως. κατι αλλο υπαρχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
η φτερωτη ειναι ολη η δουλεια κι οχι τοσο τα υλικα (αν εχει ποιασει μουργα βεβαια), και οι σωληνες βεβαια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογια.. | Elina | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-03-12 21:36 |
Βιολογια Φιλτρου | limo | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-03-11 20:22 |
Χαλασε η βιολογια; | aNe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 01-02-11 14:26 |
Αντιβιωτικο και βιολογια | aspygr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 18-01-11 19:33 |
βιολογια οκ? | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 03-07-10 08:18 |