|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ !
θα κάνω το ένα 150 λτ μόνο φυτά σαλιγκαράκια - εντλερς το 100 λτ δεν ξέρω ακόμα κ το μεγάλο 600 λτ μόνο κορρυ ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα ενυδρειο 600 λιτρων με υψος 40 εκ (βαζω 3-4 εκ αμμο και 5 εκ χασιμο απο πανω μενουν 32 εκ καθαρα υψος) και 50 πλατος, για να βγουν 600 λιτρα, θελεις 3 μετρα μηκος Θα ειναι σουπερ, αρκει να εχεις το χωρο, και θα μπορεις να βαλεις και 120 cory μεσα. Αληθινο κοπαδι. Θα ειναι το καλυτερο ενυδρειο cory ολων των εποχων 300 χ 50 χ 40 ή 200 χ 75 χ 40 (παχος τζαμιου 6-8mm με κοντρες, 8-10mm χωρις κοντρες)
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο με ενθαρρύνεις πολύ στο να το κάνω κ θα το κάνω !
φυσικά δεν υπάρχει η πολυτέλεια να κατασκευάσω μόνος μου και να το κάνω με το κατάλληλο ύψος για τα κορρυ...... διαστάσεις δεν μέτρησα του ενυδρείου που θα πάρω ( θα μου το χαρίσουν ) την Κυριακή πρώτα ο θεός πάω να το φορτώσω και αμέσως ανεβάζω φώτο κ διαστάσεις ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras trilineatus ή corydoras julii; | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 03-04-11 11:14 |
προταση για 230-250 λτ | Giwrgos23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 21-03-06 13:26 |