|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που θελεις να κανεις το εκανε ενας φιλος για αρκετα χρονια ,και δεν ειχε κανενα προβλημα,και αυτη η παραλια ειναι καλη ,και καθαρη,το φιλαράκι έπαιρνε νερο απο τα Φλογητα Χαλκ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 02-08-12 στις 11:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτή την παραλία πως κατεβαίνεις;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυο τροποι, η ακολουθεις το δρομο για "ποταμο", και με το που φτανεις δεν πας αριστερα που παει ολο το τσουρμο, αλλα πας δεξια. Μπορεις ομως να φτασεις μονο μεχρι το ναυαγιο. Οχι στη μυτη. Αν θες αφηνεις το αμαξι εκει και πας περαπτητος αλλα ειναι ταλαιπωρια. Γενικα οσο πιο δεξια προς τη μυτη τοσο πιο καλα ειναι τα νερα και η παραλια. Απλα τωρα τελευταια η μυτη μαζευει και εκει πολυ κοσμο και δεν μαρεσει θελω ησυχια, οποτε παω μεχρι ναυαγιο και ειμαι μια χαρα. Eχει και καντινα εκει (και στη μυτη), και ειμαι ανετος. Ο δευτερος τροποσ ειναι και ο δυσκολος και δεν μπορω να στον εξηγησω, περνας μεσα απτον υδροβιοτοπο, εχει μονοπατια, αλλα εγω δεν παω απο εκει (πλεον, πηγαινα μεχρι προπερσι) γιατι....ειναι υδροβιοτοπος, τα αμαξια δεν εχουν θεση εκει και θαπρεπε να τον εχουν κλεισει εκεινον τον δρομο.
ΥΓ ολα αυτα αναφερονται στην περιπτωση που ΔΕΝ εχεις 4x4 ΚΑΙ χωματινα λαστιχα (εχω δει landcruiser, touareg, και cayenne κολλημενα), θες χωματινα. Αν εχεις 4χ4 και χωματινα πας ανετα απτον πρωτο δρομο μεχρι μυτη. Αυτα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς και να το αποθηκέυσεις για κάποιο διάστημα, αν βάλεις μια αεραντλία μέσα, ή ένα κυκλοφορητή να οξυγονώνεται
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα εδω ειμαι, αποτι δειχνει πρεπει να διαλεξω μερα με πολυ ησυχα νερα γιατι σημερα που εβρεξε χτες βραδυ, μολις βγηκα και ειναι πολυ θολα εχει αναδευτει πολυ πραμα.
![]() ------------------------- Αν παρω και αμμο και κανω ενα υποστρωμα θαχει νοημα η μονο νερο; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 02-08-12 στις 16:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείς στο δοχείο για αποθήκευση??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sump για θαλασσινο νερο | Parikamon | Φίλτρανση | 1 | 22-04-12 00:45 |
σε τι μπορει να οφειλεται? | ntinos1 | Malawi | 11 | 05-04-12 11:24 |
Βουτηξαν τον δισκο σε θαλασσινο νερο!!? | fotis_k | Δίσκοι | 7 | 22-09-10 19:55 |
ετοιμο θαλασσινο νερο | odin79 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 05-05-08 22:05 |
Στρωσιμο με θαλασσινο νερο | Pritanis | Θαλάσσια Βιολογία | 8 | 20-08-06 17:04 |