|
||||
|
||||
![]()
στα 300λίτρα με τόση κυκλοφορία είσαι οκ πρέπει όμως να είναι μοιρασμένη σε 3-4 κυκλοφοριτές ή έναν τέτοιον http://www.nemoworld.gr/home/aquariu...0wes-pump.html ( το σκίμμερ δεν το υπολογίζεις ), για σκίμμερ να ψάξεις ένα για 800-900 λίτρα , αυτά με την μεγαλύτερη παροχή αέρα είναι και αυτά με την μεγαλύτερη απόδοση.Την λάμπα uv εγώ την είχα τοποθετήσει και δεν είδα κάποια διαφορά προς το καλύτερο το αντίθετο μάλιστα και την ξήλωσα .Βράχο και άμμο στο σαμπ δεν θα πρότεινα να βάλεις γιατί μαζεύει βρώμα και καθαρίζει δύσκολα και αν τελικά βάλεις βράχο στο ενυδρείο δεν χρειάζεσαι άλλα μέσα βιολογικής φίλτρανσης , μια πολλή μεγάλη μπάλα από σαέτο άλγη καλύτερη δουλεία θα κάνει , άνθρακα φτηνό δες εδώ WaterWaves,
άνθρακα και αντιφώσφορο για καλύτερη απόδοση μπορείς να τα βάλεις σε ριακτοράκια ( μικρές ποσότητες πχ 100 γρ και τα αλλάζεις τακτικά ) . Ο θερμαντήρας τοποθετείται στο σαμπ σε σημείο με ροή και στο κυρίως δεν χρειάζεται κάτι άλλο υγ.τα ψάρια του αμερικάνου δεν νομίζω να ζήσουν όλα , βιάζεται πολύ ο τύπος ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΕ ΛΙΜΝΗ 30,000 ΛΙΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΒΟΗΘΕΙΑ | NIKOUK | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 06-09-11 22:37 |
Μια βοηθεια για εσωτερικο sump | johnm62 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 08-06-11 13:31 |
αρχαριος βοηθεια.... | chris. | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 30-12-10 14:20 |
Βοηθεια αρχαριος | giorgos_kst | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 29-03-09 13:49 |
sos ενιδρειο 60 lt ειμαι αρχαριος θελω βοηθεια | stefoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-01-09 07:50 |