|
|
||||
|
||||
![]()
οκ thanks...
μην ανησυχεις, εχω εμπειρια απο πολυ ισχυρα χημικα, και εχω φυσικα μασκες, γαντια, γυαλια και τα σχετικα... θα μου το δωσουν ...δεν υπαρχει προβλημα, εδω μου δινουν νιτρικο οξυ... |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα του redox είναι πολύ βαθύ και θέλει μεγάλη μελέτη, όχι μόνο για να αποφασίσεις να το ρυθμίσεις τεχνητά, αλλά και απλά για να το καταλάβεις. Οπότε μην πάρεις έτσι απλά αποφάσεις πάνω σε αυτό γιατί δύσκολα θα σου πει κάποιος και ποια είναι η ιδανική τιμή στην οποία θα πρέπει να το κρατάς. Πρακτικά στην καθημερινότητά μας οι εβδομαδιαίες αλλαγές νερού είναι αρκετές για να παραμείνουν τα στοιχεία του νερού... εκμεταλλεύσιμα.
Το pp δε χρειάζεται να το πάρεις από χημικά, μπορείς να το βρεις και σε φαρμακεία. Εγώ απλά μια μέρα γύρισα αρκετά κοντινά μου και ξέρω ποιος έχει και ποιος μπορεί να μου φέρει. Και υπάρχει και το ebay. Ο κάθε ένας (ανάλογα και με την ηλικία του!) το ξέρει ως υπερμαγγανικό κάλιο, potassium permanganate ή περμανγκανάτε. Και βάφει άσχημα τα ρούχα! Εγώ για απολύμανση φυτών κυρίως το χρησιμοποιώ και μιλάμε για ελάχιστες ποσότητες (0,1 γραμμάρια). Το θες για κάτι άλλο;
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν το θελω για απολυμανση αλλα για το τεστ που γραφει στη σελιδα...
Με το redox θα κατσω να ασχοληθω πιο εμπερισττωμενα ωστε να το κατανοησω κι εγω, τωρα απλα πηρα μια πρωτη γευση, αλλα δε μπορω να πω οτι το καταλαβα κι ολας 100%. Πριν ειχα απλα μαυρα μεσανυχτα ! γενικα οτι μπορω να βρω στα χημικα προτιμω απο κει μια και θα ειναι πιο καθαρο, πιο οικονομικο και σε μεγαλυτερη ποσοτητα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
αλλαγη νερου | kostas78 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 17-05-11 22:26 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Αλλαγη νερου | tak660x | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 16-10-07 12:03 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |