|
|
|||
|
|||
![]()
οκ θα κανω οτι μπορω απο δω κ περα....κ να ρςτησω κ κατι αλλο... εχω κ κατι χαπια απο βακτυρια αυτα τα ριχνω οταν κανω αλλαγη στο νερο ή οχι? ευχαριστω παντος για της πληροφοριες...........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν κανεις μια αναζητηση θα δεις τις γνωμες ολων μας σχετικα με τα "βακτηρια σε ζουμι"
Προσωπικα πιστευω πως προκειται για placebo που δεν κανει τιποτα, αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως δε θα προκαλεσουν τιποτα κακο... Βαλτα... ξερω γω? (οταν καποιος εχει ημικρανιες δε θα πει οχι σε μια ξεματιαστρα, απλα μεσα του ξερει πως δε θα κανει κατι... ) |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα μολις γυρισα απο διακοπες.....το ενυδρειο μου ειχε 35 βαθμους (εβραζε!!!) κ εχουν πεθανει 3 ψαρακια μου.
![]() ![]() ------------------------- κ εχει γεμισει ολο το ενυδρειο σαλιγκαρια........τι να τα κανω??????/ δεν μου αρεσουν καθολου................ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sofia_04 : 21-07-12 στις 12:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αμεμιστηρακια για pc.
τα σαλιγκαρακια καλο ειναι να τα συνηθισεις γιατι ειναι πολυ κρισιμος ο ρολος τους για ενα υγειες ενυδρειο |
|
|||
|
|||
![]()
εχω βαλει παγωμενα μπουκαλακια νερο κ τα αλλαζω συχνα......
|
|
||||
|
||||
![]()
το κανουν μερικοι αλλα ειναι λαθος γιατι μπορει να προκαλεσει αποτομες μεταβολες αρα θερμικο σοκ... (που ειναι θανατηφορο)
Καλυτερα πιστευω με απανωτε αλλαγες νερου (αργες φυσικα) και με καποιον ανεμιστηρα να χτυπαει την επιφανεια του νερου. βεβαια οταν εχεις 35 βαθμους μιλαμε για emergency κατασταση αλλα και παλι δε μπορουμε να κατεβαζουμε 5 βαθμους σε μια ωρα, πρεπει να γινεται σταδιακοτερα. (ειναι σα να παιρνεις τον τυπο που λεγαμε με τα εγκαυματα και να τον ριχνεις σε πισινα με παγακια) Αυτη τη στιγμη τι θερμοκρασια εχεις? Εχεις καποιο ανεμιστηρα να χρησιμοποιησεις με το καπακι ανοιχτο ωστε να πεφτει η θερμοκρασια πιο φυσιολογικα? |
|
|||
|
|||
![]()
30 περιπου εχω τωρα. εχω ακριβος απεναντι κλιματιστικο κ δουλευει στον αερα (οχι παγωμενο)... αυτο για το ανεμιστιρακι θα το κανω σημερα κιολας.... αλλα η θερμοκρασια εδω κοντευει στους 40.....θα βοηθεισει?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια σε αρχαρια... | renaki17 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 43 | 18-05-12 15:29 |
Αρχαρια με 300 λιτρα | TinaX | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 29-02-12 14:51 |
ΤΙΜΕΣ!!! [αρχαρια] | Efh | Χρυσόψαρα | 6 | 20-11-10 17:14 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |