|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει και άδικο ο φίλος. Μετά απο κάθε καλοκαίρι μου μένει ένα άχρηστο ενυδρείο απο τα αλάτια και άντε να τα καθαρίσεις μετά! Αλλά έτσι είναι, πώς να γίνει χωρίς ανεμιστηράκια? Τα chiller είναι πανάκριβα και έχουν και το θέμα των μετάλλων, το air condition καίει και εκτός αυτού πολλοί άνθρωποι δεν το αντέχουν συνέχεια αναμμένο.
Αυτό με το sump το βρίσκω πολύ καλή λύση. Επίσης το καλοκαίρι σίγουρα συνδέεται με εξάτμιση και αναπλήρωση όπως και να έχουν τα πράγματα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η εξατμιση συνεχιζει και στο σαμπ.
Και με το τσιλερ υπαρχει καποια εξατμιση (λογω διαφορας θερμοκρασιας νερου χωρου) αλλα με καπακι κλειστο μειωνεται.
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που θα φυγω για 20ημερες διακοπες να δω πως θα τα βγαλει περα η μανα μου με την εξατμιση...
Την εκατσε η γυναικα! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και απο μια μικρη εμπειρια 2 εβδομαδων που το χρησιμοποιω μπορω να πω και πιο πολυ, και λογικο ειναι αφου εχυμε μεγαλυτερη επιφανεια για να εξατμιστει, ομως προσωπικα δε με χαλαει η εξατμηση οσο εχω ριτινες στο ντουλαπακι. Μπορω σε μια ωρα να προετοιμασω πανω κατω γυρω στα 100 λιτρα νερο για αναπληρωση οποτε δε με ενοχλει το θεμα (οπως εχω ξαναγραψει αλλο πραγμα με χαλαει στα ανεμιστηρακια που βαρανε στο ενυδρειο) Επι πλεον προσθετει και λιτρα (οκ στο πρωτο μου το οποιο θα το αποκαλουσα "πειραμα" δε μπορω να πω οτι προσθεσα τιποτα ιδιεταιρο αφου ειναι δεκα λιτρα, αλλα εχω σκοπο στο μελλον να φτιαξω οσο πιο τερατα μπορω) |
|
||||
|
||||
![]()
άμα αναλαμβάνεις και εργολαβίες, μέτρα και εμένα μέσα... Θέλω να βάλω αλλά όπως έχω αναφέρει πολλές φορές δεν πιάνουν τα χέρια μου (παρά μόνο για καταστροφή)... Τώρα βέβαια την έχω βολέψει για λίγο με 2 εξωτερικά φίλτρα αλλά οι δυνατότητες που δίνει το sump είναι πολλές και καλές... Εκτός του φόβου να πλημμυρίσω ή να χώσουν οι πιτσιρίκες μου τα χέρια τους μέσα δηλαδή...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψύξη- Ανεμιστηράκια sun sun | kiriles | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 03-07-12 15:14 |
Super ψύξη | tzetzos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 28-06-12 13:56 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
Ψύξη | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-06-07 14:21 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |