|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει στρωθει ειχα μονομαχο μεσα και εχω ταλαιπωρησει και κοσμο απο δω με την αμωνια που ειχα για μερες!τωρα ειμαι οκ!
|
|
||||
|
||||
![]()
να και φωτογραφιες
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το έχεις δει??
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816 ------------------------- Μήπως κούνησες το φίλτρο και βγήκε τίποτα απο μέσα?? δε φαινεται για άλγη..
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 18-07-12 στις 10:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το εχω διαβασει και δεν φαινεται να ειναι αλγη!αλλα τι ειναι?οχι το φιλτρο δεν εχει κουνηθει και δεν ειναι οπως βαζεις αντιχλωριο κατι φουσκαλιτσες ειναι μικρα λευκα σωματιδιακια!!!
------------------------- μηπως ειναι η αρχη του bactirial bloom κατι τετοιο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mighellos : 18-07-12 στις 14:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μαζεύουν μια λευκή μπίχλα, όπως την περιγράφεις, οι σωλήνες του εξωτερικού φίλτρου, και μετά απο επανεκίνηση μπορεί να ξεκολλήσουν κάποια κομματια..
Το βλέπεις να αναπτύσετε ας πούμε?? παρατήρησε τα για κάποιες μέρες.. με το δάχτυλο φεύγουν??
|
||||
|
||||
![]()
κατα 99% ειναι αλατα και επειδη δε φαινονται πολυ καλα αφηνω 1% να ειναι αυγα σαλιγκαριων. Αλγη παντως δεν ειναι.
Επισεις η παραμικρη εμφανιση αλγης δεν ειναι λογος πανικου, αρκει να ξερουμε να διαγνωσουμε τι αλγη ειναι (οκ μην ειναι καμια bga γιατι αυτο το ειδος ΕΙΝΑΙ λογος πανικου) και φυσικα να μην εξαπλωνεται |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω σαλιγκαρια!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαλλον χαζη ερωτηση... | dimis_george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-11-09 02:30 |
μαλλον γεννα...!!!??? | geoaki | Malawi | 4 | 25-05-09 13:19 |
μαλλον αλγη, τι να κανω ? | banik | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-02-08 18:27 |
help μαλλον γεννητουρια!!! | GODLIGHT | Malawi | 4 | 09-05-06 12:29 |