|
|
|||
|
|||
![]()
100% εμπιστοσυνη αρκει να το τεσταρεις πρωτα με 1-2 αλλα να σιγουρευτεις. αλλα ακομα και χωρις τεστ ειναι μια χαρα
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα γυάλινο θερμόμετρο που έχω δείχνει 2 βαθμούς περισσότερο απ'το stc-1000.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ηλεκτρονικο το εμπιστευομαι 10000000% γιατι το εχω καλλιμπραρει εγω ο ιδιος ΑΛΛΑ οσο κι αν ποτε δεν ειχα ιδιεταιρη εμπιστοσυνη στις αναλογικες μετρησεις. και οσο κι αν ξερω πως εχουν μεγαλες ανοχες στις μετρησεις. ειναι ευπαθη στους κραδασμους κτλ κτλ κτλ παντα ειχα ΚΑΙ απο ενα τετοιο σε καθε ενυδρειο. Η αληθεια ειναι πως δεν τα κοιταω ποτε αφου ουτε ακριβεια εχουν ουτε τιποτα, αλλα οπως και να χει νοιωθω πιο ανετα απλα να ξερω πως δεν κρεμομαι εντελως απο μια πιθανη βλαβη του ηλεκτρονικου
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν καλιμπραρεις ενα ψηφιακο θερμομετρο, τι εχεις ως αναφορα;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρχικα pt100 simulator και μετα για να ειμαστε σιγουροι τσεκαρισμα με φουρνακι ακριβειας. Δεν ειναι πραγματα για το μεσο χομπυστα αυτα βεβαια (πανε καπου 4000 ευρω) αλλα ετσι κι αλλιως αυτη ειναι η δουλεια μου (η μαλλον ενα μερος της δυλειας μου) |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως εχεις κανει καποιο κοντρολ για καποια θερμομετρακια η κανεναν ψηφιακο κοντρολλερ να μας πεις καποια γνωμη που κυμαινονται οι (οποιες) αποκλισεις;
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα χρησιμοποιω αυτους που χρησιμοποιω και στη δουλεια μου.
(Omron, Siemens, PRelectronics κτλ κτλ). Ειναι πανακριβοι, το ξερω, αλλα εχω την τυχη η την ατυχια (οπως θες πεστο) πολλες φορες να περισσευουν καποια υλικα απο εγκαταστασεις γιατι ο πελατης κοβει money κι εγω κοβω υλικα που ειναι ηδη αγορασμενα. Η μονη αποκλιση που ειναι αποδεκτη ειναι Η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ (αυτη τεσπα που δε θα φανει σε κανενα οργανο). Οποιαδηποτε αλλη αποκλιση σε κοντρολλερ -εαν και εφ οσον τον εχουμε καλλιμπραρει και δουμε οτι χανει- τον στελνει χωρις δευτερη σκεψη στον κουβα γιατι σημαινει απλα πως ειναι χαλασμενος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσο αγγούρι? | karxarini | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 12-06-10 12:14 |
ποσο κανει???? | mageiras293 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 17-05-10 22:28 |
Ποσο φως?? | tonisgr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-02-09 12:22 |
ποσο Ca ? | tzimakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 26-01-07 14:55 |
Γυαλινα | CC-Gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 19-05-06 16:22 |