|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλεξανδρε με το ρευμα που θα καις δε θα συμφερει...
Γνωμη μου : ανεμηστηρακια-κοντρολερ-αυτοματη αναπληρωση "κι αντε γεια " που λεει κι ενας γνωστος μου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά αφού θέλει να δοκιμάσει... ![]() Σπύρο σε τι ψυγείο το έβαλες και με πόσα μέτρα σωλήνα;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ανεμηστηρακια-κοντρολερ-αυτοματη αναπληρωση ..δεν νομίζω Τάκη.. που λέει και ο ποιητής ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ενα 50αρικο η σουμα τους.Τη θερμοκρασια-ηχο που θα βγαζει το ψυγειο τη σκεφτηκες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επιπλέον δεν θα λειτουργεί συνέχεια έχει και θερμοστάτη και στην τελική κοστίζει πολύ λιγότερο από το θερμοστάτη που έχουμε στα ενυδρεία μας τους χειμερινούς μήνες Επειδή έχω μικρό ψηγείο σπίτι μου όπως και όλοι που έχουν ψηγεία συνήθως σε σαλοκουζίνες ούτε που ακούγονται και η ζέστη που βγάζουν είναι πολύ λίγη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ασπόνδυλος Κινέζος του Αλέξανδρου | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 15 | 09-12-11 01:40 |
Αλέξανδρος-Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 25-08-10 01:06 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
Ψύξη | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-06-07 14:21 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |