|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όλα τα έμβυα όντα έχουνε μυρωδιά στο φυσικό τους περιβάλλον. Το να θες το ενυδρείο να μή μυρίζει ψαρίλα, είναι σα να θες ο σκύλος σου να μυρίζει σαμπουάν και όχι σκυλίλα, δηλαδή μία εκφυλισμένη στάση και αντίληψη για τα ζώα. Προχθές ήμουνα για canyoning και ακόμη και σε μέρη με τρελή ροή ο ποταμός μύριζε ψαρίλα. Και φυσικά το ενυδρείο του παιδιού δεν νομίζω να έχει κάτι, μυρίζει ψαρίλα από την εξάτμιση. Ας κάνει προληπτικά μια αλλαγή νερού, να μας πει αν μειώθηκε αυτή η μυρωδιά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ όποιος εκφράζει την αποψή του να σέβεται και τις άλλες απόψεις, χωρίς χαρακτηρισμούς κλπ... Manuel μπορεί κι εσύ να έχεις διαφορετική αντίληψη σπό τους άλλους για το τι εστί ψαρίλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως στο δικό μου ενυδρείο, τρέχει 4+ μηνες...δεν μυρίζω τπτ
Ουτε ψαρίλα, ουτε φυτιλα, ουτε τροφιλα ![]() Και επειδή είναι μικρο σε ογκο, αν υπήρχε θέμα οσμών, θα το είχα ήδη καταλάβει Επομένως είμαι και γω της άποψης, πως το υγιές ενυδρείο...δεν μυριζει ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια και το δικο μου (400ρι) δεν μυριζει εκτος και αν το εχω συνηθισει.
Μονο πολυ λιγο μου μυριζει οταν κανω αλλαγες και καθομαι απο πανω αλλα σε καμια περιπτωση δεν μυριζει ψαριλα. μαλλον λιμνιλα θα το αποκαλουσα ------------------------- θελω να πω οτι και σκετο μονο του να ετρεχε το ενυδρειο για 6 μηνες χωρις ψαρια παλι την ιδια μυρωδια θα ειχε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 11-07-12 στις 12:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω την εντύπωση ότι μυρίζει λίγο μετά αφού ταΐσω τα ψαριά.
Θα έπρεπε ; |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως τότε μυρίζει η τροφή και όχι το ενυδρείο;Αν αυτό που σου μυρίζει είναι ίδιο με την μυρωδιά της τροφής τότε μυρίζει η τροφή.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Γιατί μυρίζει το νερό το βράδυ; | catfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-05 21:40 |