|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου προτείνω να μην ψάχνεσαι για θειικο κάλιο.Πάρε φωσφορικό καλιο και μην πάρεις κλυσμα.Έτσι τα φυτά σου θα παίρνουν κάλιο και από το νιτρικο κάλιο και από το φωσφορικό καλιο.Εγώ τουλάχιστον όσο καιρό κάνω ei λίπανση,έτσι το δουλεύω.Τώρα η δοσολογία είναι κάτι σχετικό,αφού κάθε σύστημα είναι διαφορετικό....
|
|||
|
|||
![]()
Το φωσφορικό κάλιο θα το βρω στη Σωκράτους?Δεν τον ρώτησα αν έχει!Ξέρει κανείς αν η τιμή του είναι περίπου στα ίδια με το νιτρικό κάλιο??Επίσης βάζοντας τις ποσότητες στο dose calculator φαίνεται πως για να πετύχεις τη συγκέντρωση φωσφορικών που θες, η συγκεντρωση του καλίου από φωσφορικό κάλιο, είναι μικρή.Νομίζω οτι και πάλι θα χρειαστεί συμπλήρωμα από κάποιο άλλο σκεύασμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην ίδια τιμή παίζει με το νιτρικο.Εγώ πάντως κάνα χρόνο+ που λιπαινω ετσι,δεν παρατήρησα έλλειψη καλίου στα φυτά μου.
|
|||
|
|||
![]()
Δε με βλέπω να βρίσκω.Πήρα τηλ και στη Σωκράτους και στη Γερανίου, δεν έχει κανένας και δεν ξέρουν αν θα φέρουν και πότε...!Αν ξέρει κάποιος κάποιο άλλο μαγαζί, ας μου δώσει τα φώτα του!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπανση: Ε.Ι. | Ηλίας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 15-05-10 13:48 |
λιπανση | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 18-08-09 00:56 |
λιπανση | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 01-09-08 18:28 |
λιπανση | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 12-05-08 21:26 |
λιπανση | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-04-08 16:40 |