|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι πρώταρα η θηλυκια μπορει να μην τα κρατήσει , αλλα τώρα που ξεκίνησαν οι γεννες δεν σταματάνε ! Τα μικρα παραμένουν το στόμα της θηλυκιας γύρω στις 20 μέρες όπου και τα προστατεύει . Επισης απο προσωπικη εμπειρια μπορω να πω πως η μπουκωμενη δεν ειναι τοσο κινητικη οσο τα υπολοιπα ψαρια και προτιμει να κρυβεται.Κατα την διάρκεια του μπουκωματος δεν τρώει το ψαρι . ¶μα έχεις πολλές πετρες στο ενυδρειο και κρυψωνες θα επιβιώσουν πολλα μικρα τα οποία θα τα δεις να ξεμιτιζουν ! Ελπίζω να βοήθησα
|
|||
|
|||
![]()
Βοηθατε πολυ παιδια ευχαριστω. Ποσο συχνα λετε να εχουμε τετοια; Εχω 2 αρσενικες και 5 θυληκες εκει μεσα. Πρεπει να κανω κατι η να προσεξω κατι τωρα; Ας πουμε τις αλλαγες μου, φωτισμος, να μην την στρεσαρω κτλ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα θα ήταν αν έφευγε το ένα αρσενικο έτσι ώστε να μην υπάρχει περισσότερη ένταση !
|
|||
|
|||
![]()
να φυγει να παει που?! αχ μη μου λες τετοια τωρα! δεν εχω αλλο ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια αυτα θα ήταν να μπαίνουν σε χαρεμια ένα αρσενικο μαζι με αλλα θυληκα ! Ποσά λίτρα είναι το ενυδρειο ?? αν είναι αρκετα θα μπορούσαν να ζήσουν μαζι και τα δυο αρσενικα , αλλα κανονικά πρέπει να μείνει ένα αρσενικο !
|
|||
|
|||
![]()
χαρεμι σημαινει 1+3. κι ετσι οντως τα εχω (ειχα γιατι πεθανε ενα) 2 αρσενικα και 6 θηλυκα. το ενυδρειο ειναι 190 καθαρα το οποιο ειναι μια χαρα για το μεγεθος τους. οταν μεγαλωσουν θα αλλαξει το σετ απ να και μαλλον δε θα τα εχω εγω πια.
ηδη εβαλα αγγελια προχτες αλλα ισως η γεννα μου αλλαξει τα πλανα! |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω για την αγγελία αφού είχες και π.μ.
![]()
|
|