|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι τελευταίο(μάλλον προς το παρόν). Ξερω σας ζ'αλισα με τα ηλεκτρολογικά. Τι διαφορά έχει ένας ψηφιακός χρονοδιακόπτης με έναν απλό με ροδέλα? Ποιόν προτείνεις? Και ένα τροφοδοτικό για λεντ όπως αυτό:http://www.stavrianos-dw.gr/product_...ducts_id=10885 είναι για μια λεντοταινία ή κάνει και για 2η? Εννοώ είναι μόνο για 1 βύσμα ή και για 2? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ βέβαια έχω χρόνια αναλογικούς και είναι ακριβέστατοι.. άντε να χάνουν 5-10 λεπτά το δίμηνο.. Παράθεση:
αμα ειναι 15 μπορείς να βάλεις 2.. αμα είναι 10 μπορείς 3.. άμα είναι 30 μόνο μια..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μπορείς να βάλεις και δεύτερο βύσμα άμα σηκώνει τα βατ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ.η λεντοταινια μπορει να σου ερθει χωρις καθολου καλωδια |
|
||||
|
||||
![]()
και πως βάζω μετά?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως οι λεντοταινίες ανα κάποια εκατοστά μπορούν να κοπούν και έχουν επαφές για να κολήσεις καλώδιο..
|
||||
|
||||
![]()
με κολλητήρι?
Τι καλώδιο θα μπορούσε να μπει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις να την πας σε ενα ηλεκτρολογιο να σου την κολησει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εγω εχω 5 αναλογικους.μια χαρα δουλεια κανουν..... μπορεις να βαλεις 2 ανετα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Κόστος εργατικών??? | dizio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-04-08 02:02 |
Φωτισμός σε μικρά ενυδρεία | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 02-03-07 14:14 |
Κόστος ΔΕΗ | dimitrig | Λοιπός εξοπλισμός | 0 | 03-01-07 13:12 |
Ο Κότσος μου αρρώστησε | nickall13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 16-03-06 00:59 |