|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τους χρονοδιακοπτες μια φορα τους ρυθμιζεις .... μαλλον θα λεγανε οτι αναλογα την θερμοκρασια θα θελει μικρορυθμισεις... εγω 3 χρονια τωρα δεν τους εχω ξαναρυθμισει εκτος απο το ενα ενυδρειο που δεν εχω κοντρολερ και αναλογα την θερμοκρασια τον ρυθμιζω |
|
||||
|
||||
![]()
Για χρονοδιακόπτη κάτι τέτοιο είναι καλό? http://www.stavrianos-dw.gr/product_...f=bestprice.gr
Και για τροφοδοτικό κάτι τέτοιο είναι καλό? http://www.clevermarket.gr/displayIT...f=bestprice.gr |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα για τα λεντ, για ανεμιστηρακια βασταει 1 αντε 2 γιατι εχει μονο 300ma και το καθε ανεμιστηρακι τραβαει περιπου 150-200ma θα σου προτεινα μεγαλυτερο για ανεμιστηρακια για να μη ζοριζεται. πηγαινe σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και θα βρεις, το δικο μου το πηρα 10ευρω και ειναι ρυθμιζομενα τα βολτ και 1500ma |
|
||||
|
||||
![]()
και κάτι άλλο.
Τα ανεμιστηράκια πως συνδέονται στον μετασχηματιστή? Με τι βύσμα? Με το βίσμα που έχουν ή πρέπει να κάνω κάποια τροποποίηση? |
|
||||
|
||||
![]()
κοβεις τα καλωδιακια και τα ενωνεις. κοκκινο με κοκκινο και μαυρο με μαυρο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα led δεν κάνει σίγουρα. Αυτά που έχεις γράψει θέλουν 1,2Α άρα πρέπει να πάρεις κάποιο με μεγαλύτερο όριο.
|
||||
|
||||
![]()
που το λεει αυτο γιατι εγω δεν το ειδα για αυτο του ειπα του φιλου οτι κανει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αχα. Δηλαδή Για τα λεντ θα πρέπει να βρω έναν με 3,500 τουλάχιστον έ? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=ΠαναγιώτηςCR7;679076]Δηλαδη θα εννώσω τα 2 κόκκινα και τα 2 μαύρα μεταξύ τους. Και μετά που τα βάζω?
τα συνδεεις στον μετασχηματιστη και στη πριζα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=gianniwpopi;679077]
Παράθεση:
![]() Αλλά που όμως στον μετασχηματιστή? ![]() Θα έχει θύρα τέτοια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλά, από το 1,2 δεν πάει στο 3,5 αλλά το περισσότερο δεν κάνει κακό.
|
||||
|
||||
![]()
Κάνω ένα συγκεντρωτικό για να μην μπερδευτούμε.
Παίρνω 2 χρονοδιακόπτες. Ένας για τα ανεμιστηράκια και ένας για τις ταινίες λέντ. Παίρνω 2 τροφοδοτικά-μετασχηματιστές. Ένας για τα ανεμιστηράκια και ένας για τις λεντ. Τα τροφοδοτικά θα πρέπει να είναι 220/12, 3500ma(το λέω αυτό γιατί το παραπανίσιο αυξάνει την διάρκεια ζωής και δεν το κουράζει) και να είναι τουλ. 35 watt. Καλά μέχρι εδώ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Κόστος εργατικών??? | dizio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-04-08 02:02 |
Φωτισμός σε μικρά ενυδρεία | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 02-03-07 14:14 |
Κόστος ΔΕΗ | dimitrig | Λοιπός εξοπλισμός | 0 | 03-01-07 13:12 |
Ο Κότσος μου αρρώστησε | nickall13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 16-03-06 00:59 |