|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο να το χαιρεσαι!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!
Καλά που μου το θύμισες...πρέπει να βάλω και μερικές νέες φωτό... Έχει μπεί και στα σχέδια DIY φωτιστικό με τα 'εντόσθια' απ'τα σποτάκια και κανάλια αλουμινίου, αλλά περιμένω κανένα μήνα να μου έρθουν βάσεις led από Κίνα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους βρέθηκαν και τα πολυπόθητα corydoras habrosus(tank bred μάλιστα) και μπήκε ένα μικρό αρχικά κοπαδάκι των 6...ελπίζω να γίνουν 15 σύντομα!
![]() ΥΓ: Δώστε κανένα Grindal βρε παιδιά, δύο βδομάδες την έχω βάλει την αγγελία...πρέπει να τα 'παχύνω' μπάς και έχουμε καμιά γέννα μέσα στο χειμώνα...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μετά απο 6-7 χρόνια εκτός λειτουργίας, ήρθε η στιγμή για νέο στήσιμο.
Χωρίς ζωντανά, μόνο με φυτά που...δε θυμάμαι πώς λέγονται. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη paludarium:650 Λιτρα | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 226 | 01-03-12 14:55 |
Κατασκευη ενυδρειο 275 λιτρα | theo_ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-08-11 09:08 |
Κατασκευη 700 λιτρα γυαλα+300 σαμπ | reef | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-09-10 20:07 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |