|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω τουλάχιστον να αποκαταστήσαμε την τάξη πάνω στους προβληματισμούς που σου δημιούργησε ο πωλητής και αν υπάρχουν άλλες αμφιβολίες εδώ είμαστε για να απαντήσουμε.
Ρώτα μας ό,τι θέλεις, μάζεψε τη λίστα από τα πράγματα που θα χρειαστείς και αγόρασέ τα όχι απαραίτητα από ένα μαγαζί, αλλά από εκεί που σε συμφέρουν.
|
|||
|
|||
![]()
εγώ λέω να ηρεμήσεις το σ/κ και να μην αγοράσεις τίποτε σήμερα το σάββατο.
πάμε μετά πρέπει να δεις τι ενυδρείο-έξοδα συνολικά αντέχεις. πόσα ευρώ σύνολο δηλαδή μπορείς να διαθέσεις άμεσα. μετά μπορούν να σου πουν τα μέλη εδώ προς τα που να κινηθείς. αν δεν μπαίνει τέτοιο θέμα λογαριασμού, πάλι πρέπει να σκεφτείς τι ψάρια θέλεις να βάλεις και μετά να ρωτήσεις τι χρειάζονται αυτά. αλλιώς πρώτα ενυδρείο αφού ρωτήσεις και μετά τα άλλα. καλή συνέχεια, όχι αγορά άμεση, όχι βιαστικές κινήσεις, φιλικά γιάννης. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο πετ σίτυ, προσπαθούσα να αγοράσω προχθές ένα co2 diffuser και η τύπισσα μου έδινε μια αεραντλια hydor με led υποβρύχια που εκανε 60 ευρώ! ¶μα δεν πηγαίνεις ξέροντας τι θέλεις αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Θα πέσεις σε σωστό επαγγελματία ή σε ιχθυαυλικο?
Παντως μετά από αυτό μαζεύω λεφτά για ναυάγιο με αντιβιοτικες ιδιότητες |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν τριων ειδων επαγγελματιες:
1. οι σωστοι που ειναι υπευθυνοι απεναντι σε αυτο που κανουν και προσπαθουν καθημερινα να εξελιχθουν, 2. οι "καλοι υπαλληλοι" που τους καλυπτει να παραμενουν μετριοι αρκει να εχουν παντα μια δουλεια εχοντας παντα καποιον προισταμενο να παιρνει τις ευθυνες 3. τα λαμογια που και για τα πτυχια τους ηταν κολλητοι των καθηγητων, πιαθνων τους λαδωναν κι ολας (ξερω τετοιες περιπτωσεις και ειναι αληθινες) και σε ολη τους τη ζωη ανεβαινουν με το μπλα μπλα τους ενω πασχουν απο ελειψη ακομα και βασικων γνωσεων. Ο τυπος που αναφερεις ανηκει στην τεταρτη κατηγορια! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
τι απορεις? αποτελει κατηγορια μονος του
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας συγκεντρωθει λιγο ο τυπος οποτε.. γιατι τιποτα αποσα σου ειπε δεν ειναι σωστο.. θελει να πουλησει μπαμ κανει!
*Τωρα για τα βακτηρια και εγω οταν αρχισα να στρωνω το ενυδρειο εβαζα σε καθε αλλαγη.. ομως για λιγους μηνες,δεν το συνεχισα.. Για αληθινα φυτα χρειαζεσαι αρκετο κερατοφυλλο που ολο και θα βρεις καποιον να σου δωσει ισως και για χαρισμα απο κλαδεματα του.. για να πετυχεις αναπαραγωγες.. και λιγες ανουμπιες απτο φορουμ βεβαια γιατι θα δωσεις 10-15 ευρω για τη μια στο μαγαζι ενω μπορεις να βρεις εδω 3-4 με τα ιδια χρηματα.. τα γκαπυς δεν τρωνε φυτα.. προς θεου! οχι πλακοστομο μεγαλωνουν! παρε αργοτερα καμια ομαδουλα κορυδορες! οσο για διακοσμητικα ξυλα και πετρες οτι καλυτερο.. οχι καραβια,ναους κτλ. υβριδισμος υπαρχει σε ξιφοφορους πλατυ μολλυ.. ξεκινα με γκαπυς και επειτα βαλε και ενα ειδος απτα 3 παραπανω.. μην βιαστεις θα κανεις πολλα λαθη και θα μετανιωσεις.. διαβασε πρωτα τις συζητησεις στο φορουμ.. κοιτα τις αγγελιες για τυχον οικονομικο κομπλε ενυδρειο οπως επισης και για ψαρια.. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι, δεν ταιριαζουν με τα ζωοτοκα, θελουν διαφορετικες συνθηκες νερου (μαλακο οξινο)
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια χιλια ευχαριστω οποιος εχει κατι να μου προσφερει (οτιδηποτε το οποιο θα με βοηθησει μπολι,φυτα απο κλαδεμα ψαρια απο γενα οτιδηποτε καποιο διακοσμητικο που δν χρειαζεστε οτιδηποτε γιατι δν ειμαι πολυ καλα οικονομικα και ειμαι αποφασισμενος να παρω ψαρια παρολες τις δυσκολιες
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω τους ειχα κ με τα γκαπυ για μηνεςςς και δεν ειχαν κανενα προβλημα με βολευαν γιατι δεν πειραζαν τους γονους. οτι αλλο και αν εβαλα στο ενυδρειο ετρωγαν τα μικρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρακαλω βοηθηστε με, κινδυνευει το χρυσοψαρο μου | MONA VAMP | Χρυσόψαρα | 8 | 26-08-11 03:11 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!! | Dimitris77 | Bettas | 11 | 06-05-11 16:08 |
SOS Αρρωστος μονομαχος-παρακαλω βοηθηστε | Λενα21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 21-01-11 10:57 |
Σας παρακαλω βοηθηστε με ''ΣΚΙΟΥΡΟΣ'' | n!kol@s | ¶λλα ζώα | 6 | 09-12-08 23:21 |