Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #11  
Παλιά 05-07-12, 14:59
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 17-12-2009
Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Μηνύματα: 3.997
Προεπιλογή

Πολλά μας ακούγονται απίθανα, γιατί πολύ απλά δεν έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις για να ξέρουμε με σιγουριά. Αν τις είχαμε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε 100%. Αν κάποιος μπορεί να πάρει καλλιέργεια σε εργαστήριο και να μας πει τι είδους μικροοργανισμοί υπάρχουν εκεί μέσα καλώς, αλλιώς απλά σκαλίζουμε την επιφάνεια από μία επιστήμη που δεν την κατέχουμε σε ικανό βαθμό και λέμε ό,τι πιστεύουμε βάσει αυτών των λίγων.

Όπως έχει ξαναειπωθεί, χύνουμε κάθε τόσο τόνους διαδικτυακού μελανιού, αλλά το μόνο που μπορούμε σε αυτό το σημείο να κάνουμε είναι να μιλήσουμε για τις εμπειρίες μας και τίποτα παραπάνω.

Η άποψή μου είναι ότι δε στρώνουν αυτόματα ενυδρείο σε καμία περίπτωση. Δε νομίζω ότι και οι ίδιες οι εταιρείες διαφημίζουν ανοιχτά κάτι τέτοιο, ακόμα κι να το αφήνουν να αιωρείται. Τα μαγαζιά κυρίως τα πουλάνε μαρκετάροντάς τα κατ' αυτό τον τρόπο. Το εάν βοηθάνε κάπου είναι κι αυτό από μόνο του μία μεγάλη κουβέντα και σίγουρα δεν είναι όλα ίδια.

Εγώ θα συνεχίσω με αργό στρώσιμο και μπόλι (και αυτά θα προτείνω). Εάν κάποια στιγμή πειστώ για τη χρησιμότητα κάποιου σκευάσματος δε θα ντραπώ να το χρησιμοποιήσω και να το προτείνω επίσης.
__________________
Aquascaping Contest 2013
Στέλιος
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Χρηση βακτηριων απο ετοιμα μπουκαλακια. Dimitrisss123 Αρχάριοι γλυκού νερού 60 11-09-10 15:46

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:15.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,13596 seconds with 13 queries