|
|
||||
|
||||
![]()
αψογος εισαι φιλε μου η καλυτερη συμβουλη για νεους ηταν μπραβο σου
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 04-07-12 στις 19:49 |
|
||||
|
||||
![]()
+1 στο στρωσιμο με αμμωνια. Και μονο για την εμπειρια μια φορα αξιζει να το κανεις
|
|
|||
|
|||
![]()
αν και πολλοι θεωρουν την μεθοδο με την αμμωνια απαρχιωμενη συμφωνω και εγω πως ειναι η ασφαλεστερη μεθοδος στρωσιματος καινουργιου ενυδρειου και αν ξαναεστρωνα ενυδρειο ετσι θα το εκανα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή είναι για την εμπειρία, αλλα μην τα ισοπεδώνουμε και όλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και για μενα αυτή η μέθοδος στρωσίματος είναι η πιο ασφαλής! Αυτην ακολούθησα στο στρώσιμο του δισκοενυδρειου και δούλεψε οπως υπόσχεται!!
|
|||
|
|||
![]()
εγω επαιξα παραλληλα μπόλι και αμμωνία, εβαλα μπόλι και εριχνα αμμωνία για συντήρηση, περίπου 15 μέρες, εριχνα σταγόνες, μηδενιζε, μεχρι που μια μέρα εριξα ολοκληρο σφηνάκι το οποιο εξαφανίστηκε αμεσως.τοτε μπήκαν και τα ψάρια....απλα το μπόλι σου γλυτώνει πολυ χρόνο
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι μονο.
Ολο το χρονο. ![]() Καθε μεθοδος που δεν ζουν ψαρια σε τοξικο περιβαλλον ειναι ασφαλης. Ολες οι μεθοδοι εχουν ιστορικο με επιτυχημενες, αποτυχημενες αλλα και ενδιαμεσες καταστασεις αποτελεσματων. (ακομα και με μπολιασμα), αφου εμπλεκεται ο παραγοντας ανθρωπος. Οταν κατι δεν πετυχε σε καποιον δε σημαινει οτι δεν θα πετυχει σε αλλον ή τουλαχοστον στον ιδιο βαθμο. Μη αφοριζετε τις αλλες μεθοδους. Απλα πειτε οτι δεν τις προτιματε, οπως εγω δεν προτιμω τη μεθοδο με την αμμωνια, γιατι αργει και γιατι δεν βοηθα ολους του κυκλους εκτος του αζωτου, να ενεργοποιηθουν το ιδιο. ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με νιτρώδη και νιτρικά!!! | thoikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-03-11 14:32 |
Τεστ tropic marin νιτρικά νιτρώδη | tasinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-03-08 14:34 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 15-10-07 23:00 |