|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Έχει κάνει κανείς σας, παραγγελίες μέσω ebay από το AquaticMagic ? Είστε ευχαριστημένοι? ------------------------- Extra ερώτηση (ίσως ακουστεί χαζη!!!): Το φίλτρο μου, ένα εσωτερικό της Hailea, τρέχει εδώ και μήνες με μπλε σφουγγάρι στο εσωτερικό (κάτι σαν κι αυτό http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=1620) και mini siporax. Βρέθηκε στα χέρια μου το παρακάτω : http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1847 Νομίζετε πως πρέπει να αλλάξω το mini siporax που εχω? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 29-06-12 στις 11:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λόγω το σχήματος του, το mini siporax προτείνεται για εσωτερικά φίλτρα με λίγο όγκο για υλικά
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και άλλα 2-3 μπιχλιμπίδια τα οποία ήρθαν σε καλή κατάσταση και άμεσα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι κατάσταση σου ηρθε? (χρώμα, υφή...) Σε πόσο καιρό άρχισε να αναπτύσεται? |
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν το κανονικό του χρώμα γιατί έφτασε μέσα σε 2-4 μέρες από την αποστολή, δε θυμάμαι ακριβώς πόσο έκανε να φτάσει. Πάντως είχαν "μαραθεί" μόνο 2-3 μικρά κομματάκια, απειροελάχιστα σε σχέση με το σύνολο.
Αργεί να αναπτυχθεί, οπότε και μου έχει πάρει 4-5 μήνες μέχρι τώρα. Σίγουρα έχει διπλασιαστεί η αρχική ποσότητα, την οποία τιμούν ιδιαιτέρως οι γαρίδες.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ευκολα φυτα.
Τα δυσκολα ενδεχεται να χαλασουν
|
||||
|
||||
![]()
Η παραγγελία μου πάντως : Pellia -Live Aquarium Plant Christmas Java Aquatic Moss, ήρθε ως μια καφέ μάζα...ένα χάλι δλδ!
![]() Το κατάστημα αρχικά ισχυρίστηκε πως θα πρέπει να τη δεσω σε ξυλο και εντός 10 ημερών θα αρχίσει να αποκτά πράσινο χρώμα Απο χθες ανταλλάσουμε email, επειδή εδώ και 15 μέρες η καφέ μάζα παραμένει ως έχει και τελικα πριν λίγο μου πρότειναν επαναποστολή ή επιστροφή των χρημάτων ![]() Κάνω μετρήσεις κάθε δύο μέρες, μην πάθω καμιά πλάκα...καλοκαιριάτικα, ωστόσο ήθελα και 2η άποψη για το συγκεκριμένο κατάστημα, πριν το "καταδικάσω" στο μυαλο μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |
Αρχαριος (Συμβουλες) | gkampanis | Δίσκοι | 3 | 21-05-09 10:57 |
ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 24-12-07 13:09 |
Γνωμη, κριτικη, διαθεση βιβλιογραφιας για το θαλλασινο | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-10-04 13:30 |