|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι
![]() ------------------------- Τα νιτρικα ωστοσο, κρατα τα κατω απο 10-15
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 27-06-12 στις 22:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχω παλι αμμωνια!δεν καναμε δουλεια ετσι?αλλαζω παλι 25% και θα ξαναβαλω βακτηρια μεσα στο σφουγγαρι παλι θα ξανα κανουμε μετρησεις και ιστορια συνεχιζετε!
------------------------- βρηκα μια αγγελια και θελω να ρωτησω αν ειναι καλυτερα να παρω 120 λιτρα ενυδρειο!αλλα προς το παρων εχω μονο τον μονομαχο μου,πως μπορω να το στησω για μονομαχο?ειναι πολυ μεγαλο?θα μπορεσω να βαλω και αλλα ψαρακια μεσα?και ναι ποια?και πως πρεπει να το κανω?μηπως μικροτερο θα ηταν καλυτερα?αξιζει να το παρω??ειναι σε πολυ καλη τιμη και συμφερει η τιμη σε σχεση με το 60λιτρο που σκεφτομουν!αλλα θα ειναι καλο για τον μονομαχο?θα μπορουσα να εχω μονο αυτο μεσα?και τι στησιμο πρεπει να κανω το σαββατο αν ολα πανε καλα και μου πειτε και εσεις οτι ειναι καλυτερο θα το παρω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mighellos : 29-06-12 στις 04:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δειτε το να μου πειτε και αν μπορω να βαλω φυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
ή ενυδρειο 80λιτρα ετοιμο τροπικο για τον μονομαχο??
|
|
||||
|
||||
![]()
και αυτο ειναι το 80αρι τι λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα το βρισκω υπερβολη 120 λιτρα για να κρατησεις ενα μονομαχο μονο του.αν προκειται να βαλεις και θυληκες κλπ αλλαζει το πραγμα αλλα για ενα μονομαχο,εγω δεν θα επαιρνα 120 λιτρα...ενα 60αρι-αντε 80αρι,θαναι μια χαρα.μην κανεις βιαστικες κινησεις και αγορες,κοιταξε να λυσεις το προβλημα με την αμμωνια πρωτα.μηπως υπαρχει τιποτα στο ενυδρειο να σαπιζει η τιποτα τετοιο κ δεν τοχεις δει;μηπως ταιζες υπερβολικα;μηπως εχεις πολυ βρωμια στο βυθο;το νερο της βρυσης σου τοχεις μετρησει για αμμωνια;
δεν ειναι δυνατον να κανεις αλλαγη με δυο στρωμενα φιλτρα και ξαφνικα απο μηδεν να ανεβαζει αμμωνια χωρις λογο, κατι παιζεται... |
|
||||
|
||||
![]()
Τι τιμες βρηκες τα ενυδρεια και τι εξοπλισμό εχουν,αν εχουν?
|
||||
|
||||
![]()
αμα αλλαζω συνεχεια νερο δεν επιρεαζω την βιολογια του ενυδρειου?αν το αφησω καποιες μερες με αμμωνια και μεταφερω τον μονομαχο αλλου και τρεχει αμμωνια στο 20αρι δεν θα ειναι καλυτερα?
------------------------- και συνεχιζω μετρησεις θερμοκρασια:28,5C pH:8 NH3/NH4:0.5mg/l NO2:0mg/l NO3:10mg/l ------------------------- Α!να μην το ξεχασω πηρα και βιταμηνες σημερα sera fishtamins!!γιατι διαβασα πως θα εχει γρηγορη αναπτυξη στα πτεριαγια του! ------------------------- επραξα καλα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mighellos : 01-07-12 στις 00:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια τα φωτα σας,θελω συμβουλες... | lizaki | Χρυσόψαρα | 8 | 12-01-11 12:03 |
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΩ | nikos78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-03-08 13:38 |
θελω βοηθεια | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-07 15:00 |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 16-01-07 07:11 |