|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ανοιχτος το απογευμα σημερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Mεχρι 9 το βραδυ.
|
||||
|
||||
![]()
μολις ξανα μετρησα!
εχουμε pH:8 NH3/NH4: 0.5mg/l NO2:0 NO3:0 θερμοκρασια:28C σκατα παλι αντι για 1mg/l αμμωνια εχω 0.5mg/l απο μηδεν που ειχα χθες |
|
||||
|
||||
![]()
Αστο τωρα και βαλε μιση δοση prime απευθειας στο ενυδρειο για ολα τα λιτρα νερου.
|
||||
|
||||
![]()
δεν πηρα prime ειχε μεγαλο μπουκαλι 15 ευρω και δεν ειχα τοσα μου προτειναν βακτηρια!
------------------------- μου ειπε ενας στο pet shop να αλλαξω ολο το νερο να βαλω και τα βακτηρια και σε 24 ωρες να βλαω το ψαρακι μου!ειναι καλο αυτο?τα βακτηρια τα βρηκα φθηνα και τα πηρα για καλο και για κακο και να αφησω το δικο μου το φιλτρο μεσα να δουλευει και να βγαλω του δημητρη!τι λετε να κανω?να κανω αυτο ή μονο να αλλαξω το 25-30% του νερο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mighellos : 25-06-12 στις 20:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη?καλα για να μην σας πριζω θα κανω μονος μου τωρα οτι μπορω για το ψαρακι μου το fin rot παιζει να το εχουμε ξεπερασει θα κανω οτι μπορω να ξανα βγει η ουριτσα του αλλαγες νερου μετρησεις θα διαβασω και οτι αλλο βρω!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
τον πηρα τηλ και μου ειπε να παω σε βακτηρια και πηγα στο pet world εδω στο δικο μ γτ εχει καλυτερες τιμες και μου ειπε αυτα που λεω,ο μανθος στο τηλ ειπε μονο για βακτηρια τιποτα αλλο,αμα δεις εχω μετρησεις απογευματινες πιο πανω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια τα φωτα σας,θελω συμβουλες... | lizaki | Χρυσόψαρα | 8 | 12-01-11 12:03 |
ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΩ | nikos78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-03-08 13:38 |
θελω βοηθεια | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-07 15:00 |
ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 16-01-07 07:11 |