|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια!!!
![]() ![]() Προχωραει σιγα σιγα!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Αν κανονίσεις καμιά βόλτα με τον ¶λεξ το φθινόπωρο θα το δεις να ξεκινάει...αν κανονίσεις μετά τα Χριστουγεννα θα το δεις στο στρώσιμο.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινα να το στρωνεις γιατι εγω χειμωνα στη θαλασσα δε μπαινω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω στολή για σένα ρε συ....έτσι θα σε αφήσω......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η "Σταγόνα" μου δεν σταμάτησε να κυλάει.
Απλά λόγω εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού και προκειμένου να βρει την θέση που της αξίζει........χχμμχμμμ.....μεταθέτουμε το project=έργον για τον μήνα Οκτώβριο...... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
up ?
(τελειώνει κι ο Νοέμβριος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν η ανακαίνιση τελείωσε, έστω και με καθυστέρηση....εεεε ρε αυτά τα μαστόρια.....τέσπα όλα καλά.
Αφού λοιπόν εγκατασταθήκαμε μπήκε μπρος ξανά το θέμα. Πιάσαμε ένα χρόνο πλέον και η ανυπομονησία χτύπησε κόκκινο. Η θέση φτιάχτηκε ειδικά για το ενυδρείο με τρύπα για σωλήνες κλπ κοκοψόψαρα που θα βγαίνουν στο μπαλκόνι. Με την βοήθεια "ειδικού" ντύθηκε η πλάτη και η μία πλαϊνή πλευρά με ανοιχτό μπλέ βυνίλιο. Και επειδή βλέπω ότι υπάρχουν παράπονα παρακάτω και το απαραίτητο φωτορεπορτάζ...
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε...σχεδόν έτοιμο σε βρίσκω και άψογο όπως πάντα
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαγεία !!!
|
|||
|
|||
![]()
εννοειτε οτι περιμενουμε φωτο!
|
|
||||
|
||||
![]()
λιπον εγω βαρεθηκα αυτη τη σταγονα
![]() ![]() γιατι εβαλες μπριζες πανω απο το σαμπ ? πολυ υδρατμοι πανο απο το σαμπ ![]() ελα να σου δωσο γαριδες ραμπο παραγωγης μου για αρχη ειναι σε ενα 10 λιτρο ενυδρειο ξεχασμενες στο υπογειο μονο με φιλτρο και σκιμερ χωρις αλλαγη νερου εδω και κανα δημηνο και δεν εχουν παθει τιποτα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |