|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έδωσα κάτι παραπάνω και πήρα μοντέλο με αντικραδασμικές βίδες και χαμηλό επίπεδο θορύβου (Θόρυβος: 17,8 dB(A)) οπότε δε θα έχω θέμα από αυτό. Επίσης τα δωδεκάρια δε θα χωράνε στο flap μαζί με το κανάλι οπότε δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό....
Για τα υλικά που μου λείπουν , καμία πρόταση???? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα καλώδια σε οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρολογικά. Τις βίδες σε μαγαζιά με εργαλεία κλπ ή και σε είδη για σκάφη!
|
|||
|
|||
![]()
Και σε πρατήρια καυσίμων μπορείς να ρωτήσεις αν έχουν βίδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ! Από ότι είδα, τελικά δε θα χρειαστώ τις βάσεις σιλικόνης μια που οι ανεμιστήρες μου έχουν αντικραδασμικές βίδες (καουτσούκ) οι οποίες θα αποροφούν τους κραδασμούς από το καπάκι... ¶σχετη ερώτηση: Η φάτσα των ανεμιστήρων που θα "κοιτάζει" το νερό δε θέλει φίλτρο επιπλέον?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα "λαστιχακια στηριξης καλωδιων σε σασι" για το κουτι που τοποθετειται ο κοντρολερ αν ειναι diy οπως το κουτι που ειχα φτιαξει εγω.
Αστο. Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο ειπαμε? (γιατι τα ανεμιστηρακια μπορει να του πεσουν λιγα. Το "silent" ανεμιστηρακι ειναι συνηθως και "ψοφιο" ανεμιστηρακι. Ακριβα τα πηρες, 30 ευρω για τα 4 και υπαρχουν με 10 και τα 4
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι 250 καθαρά... Λές είναι λίγα? Το ξέρω ότι τα πήρα ακριβά αλλά τα είχα σε ένα παλιότερο case και είναι καλά. Βγάζουν καλό αεράκι (Ροή αέρα: 38,5 m³/h.). Τώρα για το αν είναι αρκετά δεν το ξερω... Δε νομίζω ότι μπορώ να βάλω περισσότερα πάνω στο φλαπ , είναι αρκετά μικρό στο πλάτος και έχει και ένα χερουλάκι στη μέση του μήκους του, το οποίο δεν είναι στην άκρη... Αν κάνω περισσότερες τρύπες και κρεμάσω κι άλλους ανεμιστήρες από πάνω του μπορεί να έχω πρόβλημα... Θέλω οι αποστάσεις να είναι κάπως μεγάλες. Μην κάνω τη μία τρύπα δίπλα στην άλλη και μου κάνουνε όλα μαζί μπλουμ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι να φτασουν
Αν δεν εχει πολυ ζεστη στο σπιτι Στο 180αρι που ειναι στο θεμα με την παρουσιαση ειχα 3 να βαζουν και 1 να βγαζει, και γυρυσα και το 4ο μεσα γιατι δεν εφταναν τα 3 και δουλευαν πολυ ωρα. Ανοιξα την ταιστρα να βγαινει ο αερας εκτος απο τα ανοιγματα για τις σωληνωσεις Και ηταν και zalman θερια.
|
||||
|
||||
![]()
Με πολλή ζέστη? Γιατί αυτή τη στιγμή εμένα χωρίς ανεμιστηρες έχει φτάσει στις μεγάλες ζέστες των προηγούμενων ημερών στους 28.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ειναι.
Να δουμε και μετα ------------------------- Aυτο σε cfm ειναι κατω απο 28 βαση αυτου Ροή Αέρα: 28.0 CFM / 47.6 m3/h. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650106 Καπως αδυναμα θα ειναι. Σε περιπτωση που δεν κανουν δουλεια, αυτα εχουν cfm 37 και ειναι φτηνα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809151 Τα konig ειναι λιγο πιο αδυναμα απο τα zalman που ειχα στο 180αρι
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 20-06-12 στις 23:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο eliwell του φτωχού (θερμοστάτης για ανεμιστήρες) | kingrim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-08-10 14:47 |
Ερωτηση για ψύξη... | AXEL | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 20-09-07 17:53 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
Ψύξη | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-06-07 14:21 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |