|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή σε έχω δει πολλές φορές να γράφεις για βιολογικό φίλτρο ως κάτι διαφορετικό, πες μου αν θες λίγο τι εννοείς, μήπως και έχεις καταλάβει κάτι λάθος, ώστε να το ξεκαθαρίσουμε.
|
||||
|
||||
![]()
ελα ντε, το φιλτρο ειναι ιδιο, τα υλικα μεσα αλλαζουν...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Ειμαι σωστος ή λαθος? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σωστος, απλα τα βιολογικα υλικα μπορεις να τα βαλεις σε ολα τα φιλτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το σφουγγαρι ειναι βιολογικο υλικο εκτος απο μηχανικο.
Απλα δεν εχει τοσο μεγαλη επιφανεια οσο ενα καλο βιολογικο και εκει που τοποθετειται συνηθως (στην αρχη της ροης), δυσκολευεται ακομα περισσοτερο
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά, μάλλον, θα βάλω ενα "εσωτερικό βιολογικό φίλτρο" της BOYU (BOYU BF 108 )! Δείτε το εδώ! (Δεν θα βαλω εξωτερικό, γιατι δεν ειμαι και στην καλυτερη οικονομικη κατάσταση τωρα τελευταια)
![]() ![]() Ειναι καλό??? ή μπα? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν παίρνεις ένα μεταχειρισμένο εξωτερικό? Στις μικρές αγγελίες εδώ μπορείς να βρεις σε πολύ καλές τιμές, και σίγουρα καλύτερης ποιότητας από αυτό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ψάξω, αλλα δεν εμπιστευομαι και πολυ τα μεταχιρισμενα....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gourami...? | kostas/poseidonas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 18-09-11 15:47 |
gourami | g-pavl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-08 17:58 |
Dwarf Gourami II | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-05-08 12:02 |
gourami | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-04-07 21:47 |
Αρρωστο gourami | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:30 |