|
|
||||
|
||||
![]()
Delta66 RESPECT! Από Δευτέρα παω ΕΨΕΜ... Τώρα για συνδεσμολογία θα την παλεύω λίγο μόνος μου και αν δεν τα καταφερω θα ζητήσω βοήθεια από όπου μπορώ... Για το πηδηγμα απ'έξω εχω βρει λύση, έφτιαξα ένα "καπάκι" από στα και πλαστικό που θα κουμπωνει κάπως στο μεγάλο μου... Θα δω πως θα το βάλω. Οι ανεμιστηρες που παρειγγειλα κουμπωνει στον elliwel?
------------------------- Παράθεση:
Αν θυμάμαι καλά οι απλές μπαλαντέζες έχουν 2 καλώδια (+&-) Οι σούκο έχουν και γείωση, σωστά? Αυτή που τη βάζω???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Immortal : 15-06-12 στις 12:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο υλικα τα ιδια (μπαλαντεζες κλπ) απλα τα βαζεις σε αλλες τρυπες Ειναι εδω γραμμενα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54574 Νομιζω εοτι ειναι πολυ φανερο τι θα συνδεσεις που Φαινονται σχηματικα μεχρι και οι μπαλαντεζες Απλα τωρα στην ΕΨΕΜ απο οτι εχω μαθει εχουν αντικαταστησει τον 915 με εναν αλλον πιο προχωρημενο (ιδια τιμη) που εχει κι αλλα προγραμματιστικα ακολπα και αλλες επαφες. Εσυ δεν πειραζεις τιποτα απο τα καινουρια κολπα. Βαζεις οτι εχει το σχεδιαγραμμα για τον 915 κανεις τος προγραμματισμο βαση των οδηγιων στο λινκ για τον 915 αι παιζει κανονικα κι αυτος. Παράθεση:
![]() Πουθενα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πήρα τηλεφωνο σε αυτούες τους τύπους στην ΕΨΕΜ και με γείωσαν Για τι τιμή μιλάμε? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα καταστημα δεν λειτουργει ωραριο εμπορικων καταστηματων.
Αυτου του ειδους τα καταστηματα ειναι ανοιχτα μεχρι τις 4. Περιπου 50 ευρω κοστιζει. ![]() Mια πιο οικονoμικη λυση (γυρω στα 25 ευρω) ειναι ο 902, μονης εξοδου ομως (ή ψυξη, ή θερμανση, το γυριζεις το χειμωνα σε προγραμματισμο θερμανσης δλδ βγαζεις τα ανεμιστηρια απο την τροφοδοσια και συνδεεις στη θεση τους τον θερμαντηρα)
|
||||
|
||||
![]()
το διαπίστωσα σήμερα ότι δε λειτουργεί σε ωράριο καταστημάτων.... πήγα στις πεντέμιση και έφαγα πόρτα. Μου απάντησαν όμως στο email που τους έστειλα και μου είπαν ότι κάνει 41 ευρώ +ΦΠΑ και οι αισθητήρες κάνουν 2,5 ευρώ ο ένας . Θα πάω για το 915 μια που δεν είναι εξαιρετικά ακριβός... Λες να έχω πρόβλημα να συνδέσω το σύστημα με τους 6 ανεμιστήρες? Δε νομίζω να υπερβαίνει σε A το μέγιστο επιτρεπτό...
Τέσπα, μπήκα στο χορό, θα χορέψω... Τη Δευτέρα το μεσημέρι που έχω κάτι εξωτερικά ραντεβού με τη δουλειά θα την κοπανήσω για ένα τεταρτάκι μεταξύ ραντεβού και θα πάω να πάρω ότι χρειάζομαι... Τώρα μένει να δούμε το θέμα της εξάτμισης πως θα λύσουμε... Θα δείξει.... Ένα ένα πρόβλημα.... Έχουμε και εκλογές... Μπορεί τη Δευτέρα να μην έχουμε ούτε για να φάμε λεφτά... χαχαχαχα... Όχι αλήθεια... μπορεί! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα με τα αμπερ του ετοιμου ανεμιστηρα.
Εδω σηκωνει τοσα βατ θερμαντηρες.
|
||||
|
||||
![]()
Πίκραααααα!!!!
Σήμερα κατεύθασε από Θεσσαλονίκη ο νέος μου ανεμιστήρας (6Χ) για την ψύξη του μεγάλου μου ενυδρείου... Ωραίο μηχάνημα, designάτο αλλά δυστυχώς καταλληλότερο για ενυδρείο χωρίς καπάκι.... Στο δικό μου επειδή έχει πλαστικές/μεταλλικές κόντρες δεν εφαρμόζουν τα "πόδια" του. Από ότι είδα οι ανεμιστήρες που έχει πάνω είναι εξάρηδες με αρκετή απόδοση αλλά δυστυχώς δε βρίσκω τρόπο να τους βάλω πάνω και να δουλέψει το σύστημα... Κλίνω μάλλον προς τρύπημα του καπακιού για να βάλω pc ανεμιστηράκια αλλά αφενός δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία , αφετέρου τι θα κάνω και το καινούριο σύστημα... Μπορεί να υπάρχει τρόπος να το εφαρμόσω στο καπάκι και να μην είναι αισθητικά άσχημο αλλά και να παραμείνει αποδοτικό? Ή μήπως να το βάλω αγγελία και να πάω για κάτι άλλο??? Έχει δοκιμάσει κανένας να χώσει ολόκληρη εξάδα μαζεμένη πάνω στο καπάκι? Γίνεται ή θα χαλάσω άδικα το καπάκι? Ο ανεμιστήρας μου είναι αυτός και το ενυδρείο μου είναι αυτό |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες | Ανδρέας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 22-11-10 16:00 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
απορίες | guppies_2 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-01-07 22:06 |