|
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις να βαλει flagyl ;
|
|||
|
|||
![]()
μα εκει ειναι το θεμα. ο καθενας πεταει ενα "παρε μετρα" και δε βοηθαει περαιτερω. εδω και 3 μερες ζηταω ΕΝΑΣ να μου πει πως γινεται η θεραπεια και ΚΑΝΕΙΣ δεν εξηγει. εδω οταν ρωτησα ΓΙΑΤΙ δε μου λετε απαντησες "για να ασχολουμαστε με πολλα" ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως γιατι μετα μπορει να τ'ακουσει κι απο πανω http://www.aquatek.gr/vb/showthread....731#post672731
Αν τα ακουει επειδη ισως χρειαζοταν στο τελος ανθρακας, φανταζομαι τι θα ακουσει αν παει κατι στραβα με το ψαρι?
|
|||
|
|||
![]()
αν καποιος δε ξερει να δωσει σωστη συμβουλη και κανει λαθος γιατι να μην τ'ακουσει? μονο λογικο ειναι. ετσι κι αλλιως δεν ειπα "πειτε οτι να ναι οποιος να ναι" μονο οποιος ξερει χρειαζεται να απαντησει.
τελοσπαντων, το ψαρακι δυστυχως βρεθηκε νεκρο σημερα το πρωι αλλα σε περιεργο μερος. ηταν μεσα σε ενα καραβι διακοσμητικο με ενα πλεκο κολλημενο πανω του. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καραβακι τι δουλεια εχει μεσα στο ενυδρειο;;
|
|||
|
|||
![]()
οι πλεκο (αυτοι που πανε μεχρι 8-9 εκ.) ταιριαζουν με τα χρυσοψαρα μιας και ειναι οι πιο ηπιοι απο τους αλγοφαγους. Το καραβακι τι δουλεια εχει? αυτη ειναι η δουλεια του, διακοσμηση.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αρκετά.. πότε θα σταματήσει αυτή η κοροιδία? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και τα καραβακια ,οι νεκροκεφαλες, τα αγαλματα κ.α ειναι πολυ ΚΑΚΗ διακοσμηση |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |