|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλτρο νερου οχι.
Ειναι στο σαλονι οποτε οι συνηθισμενοι θορυβοι σαλονιου. Το ενυδρειο ειναι στον τοιχο 2 μετρα ψηλα. Να επεσε κατι δεν νομιζω αλλα ποτε δεν ξερεις. Το αχεδιο θα το δω μολις τελειωσουμε με τους θανατους! Και παλι χρειαζομαι κουβα ετσι; ------------------------- ι σ ω ς το τεταρτο ψαρακι να ειναι καλυτερα, αλλα με τα οσα εχω δει καλυτερα να περιμενουμε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 07-06-12 στις 10:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ?? τι να τον κανεις? ενα βαρελακι θες οχι κουβαδακια |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτο εννοω. 200λιτρο. Εκτος αν εννοεις κατι που δεν εχω καταλαβει
------------------------- ρε παιδια μια ερωτηση, γιατι δε μου λεει κανεις να κανω τη θεραπεια για το ψαρακι που μαλλον εχει dropsy ενω στην αρχη την προτεινατε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 07-06-12 στις 21:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί θελουμε να ασχολούμαστε με πολλά πράγματα συγχρόνως.
Το απομόνωσες το πιθανόν άρρωστο ψάρι;Έχει χειροτερέψει το πρήξιμο;
|
|||
|
|||
![]()
ε?
Παράθεση:
Το πρηξιμο δεν ειναι οσο μεγαλο ηταν του πρωτου ασπρου αλλα απο την αλλη και το αλλο οραντα πεθανε με μηδαμινο σχεδον πρηξιμο. τη μια φαινονται τα 'ανανα" λεπια καθαρα, την αλλη ειναι μια χαρα το ψαρι. δεν ξερω τι να υποθεσω. απο τροφη ομως ακομα δινω μια αρακα μια νηστεια και τιποτα αλλο σε ολα |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως νομίζεις,αλλά μάλλον δεν κατάλαβες ότι το πρήξιμο ειναι η αρχή της υδρωπικίας που αν δεν πάρεις εστω και τώρα μέτρα μην περιμένεις όταν γίνει "κουκουνάρι".
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις να βαλει flagyl ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |
Ηρθε το θηριο..... | Andros | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 06-08-09 22:35 |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |