|
|
|||
|
|||
![]()
μιλαμε μονο για καλοκαιρι απο ιουνιο μεχρι αυγουστο εδω στην αθηνα εχει πολυ ζεστη,στα γρεβενα που εισαι εσυ μπορει να χρειαζεται να τον εχεις και το καλοκαιρι,δεν ξερω τι θερμοκρασιες πιανετε εκει.ειναι αναλογα το μερος που ζεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλοκαιρι (τα βραδυα) πεφτει μεχρι και +10
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο θελω να σου πω οτι μπορει σε εσας πανω να χρειαζεται ακομα και καλοκαιρι
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ απο οτι καταλαβα εσεις μαλωνετε για το αμα θα ζησει δεν ειμα ατομο το οποιο μπορω να πω οτι ξερω πολλα αλλα ξερω μονομαχους (οκ δεν ειναι και το πιο καλο παραδειγμα) μεσα σε 2 λιτρα μονο εζησαν για 3 χρονια εγω προσωπικα εχω ενα ενυδρειο με εναν μονομαχο και ειναι ενταξει αλλα στην αρχη μου τον εφεραν σε 4 λιτρα γυαλα και εζησε για 1 χρονο σχεδον μονο που αρωστησε για αυτο τον μετεφερε σε ανυδρειο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μην βαζετε τους μονομαχους σε μικρες γυαλες!
υπαρχουν περιπτωσεις (εχω ακουσει κατι τετοιο),οτι μονομαχος εφτασε και τα 5 χρονια. διωφωνω και στο οτι τα σωζουμε απο τα ποτηρακια! δεν ξερω πως θα αντιδρασει ενας εμπορος,αλλα ενα τοπικο πετσοπ που τα εχει σε ποτηρακια (μην τους καταδικαζουμε ολους!) και σταματησει να πουλαει,θα του πεθανουν ολα απο την αμμωνια! στην καλυτερη θα ξαναφερει αλλη μια "φουρνια" και αν του συμβει το ιδιο,δεν θα ξαναφερει!! το ιδιο ισχυει και για τα χρυσοψαρα! αν δεν τα παιρνει ο κοσμος για να τα "σωσει",βαζοντας τα σε 30-40 λιτρα (ακομη και με επαρκης βιολογια!),τοτε οι πετσοπαδες θα φερνουν λιγοτερα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
αρχαριος, γυαλα, μονομαχοι, στησιμο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γυάλα με προνύμφες κουνουπιών; | Manuel | Διατροφή | 19 | 22-07-12 12:42 |
Ήρθε η καινούρια γυάλα!!! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 05-09-10 11:35 |
Φωτισμός σε γυάλα | japetus | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 31-05-10 19:59 |
Μονομάχος σε γυάλα για δώρο | mariaL | Bettas | 11 | 06-01-09 14:44 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |