|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα εχω ενα φιλτρο 100 της elite και το προβλημα ειναι οτι εχει πολλα ακροφυσια μπροστα και εχω βαλει ενα οπου βγαζει πολυ νερο με πιεση με αποτελεσμα να γεμιζει το ενυδρειο μικρες φυσαλιδες.ειναικαλο να εχει πολυ αναταραξη η οχι;
------------------------- κανενας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos284 : 27-05-12 στις 17:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο πρέπει να πιούμε επειγόντως έναν καφέ!!!
Η έξοδος του φίλτρου αρκεί να αναταράσει το νερό, έτσι ώστε να έχεις καλή οξυγόνωση. Όσο περισσότερη ανατάραξη έχεις, τόσο περισσότερες φυσαλίδες θα βλέπεις. Δεν νομίζω να κάνουν κακό, αλλά δεν ξέρω μήπως μειώνετε το διοξείδιο που θέλουν τα φυτά. Ή δεν έχεις αληθινά φυτά; |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω αληθινα φυτα
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας τα υλικα του φιλτρου ποτε τα αλλαζω;εχω αυτο εδω http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2573 τι προτεινεται να βαλω μεσα
------------------------- κανενας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos284 : 06-07-12 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έχει μέσα;
Τα ίδια θα βάλεις, αλλά η αλλαγή γίνεται σταδικά. Αλλάζεις δηλαδή μια μικρή ποσότητα από τα υλικά, έτσι ώστε να μην βγάλεις τη βιολογία από το ενυδρείο σου. Ο χρόνος αλλαγής εξαρτάται από την κατάσταση των υλικών. |
|
|||
|
|||
![]()
εχει ένα μαύρο σφουγγάρι, και ένα καλαθάκι με κάποιες πέτρες.λεω να βγαλω τις πετρες και να βαλω siporax
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως δεν ειναι απλες πετρες αλλα βιολογικο υλικο καλυτερο απο το siporax? (η εφαμιλο)
Ειναι ευκολη μια κοντικη φωτο απο αυτες τις "πετρες"? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | panagiotis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-07-11 20:46 |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |