|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω κι εγώ μερικά που δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά ίσως φανούν χρήσιμα σε κάποιους.
------------------------------------------------------------------- Για όσους χρησιμοποιούν εξωτερικό φλας στο χέρι για λήψεις macro υπάρχει αυτή η λύση: ![]() ------------------------------------------------------------------- Για διάχυση του "σκληρού" φωτισμού του φλας, πολύ χρήσιμο είναι αυτό: ![]() ------------------------------------------------------------------- Ένα σχετικά οικονομικό φωτιστικό LED (που έχω την εντύπωση οτι θα κάνει μια χαρά και για planted nano ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------- Και τέλος κάτι για εκείνες τις μέρες με το εκνευριστικό αεράκι που δυσκολεύει την macro φωτογράφιση (δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο ebay), εδώ: ![]() Το πιάνουμε από την μία στο τρίποδο ή σε ένα πασσαλάκι, μαγκώνουμε από την άλλη το λουλουδάκι και το βγάζουμε με την άνεσή μας.. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρήσιμα site για την φωτογραφία ενυδρείων | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 5 | 18-12-07 19:38 |
eheim installation kits - πόσο χρήσιμα/άχρηστα είναι; | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 24-06-04 15:00 |
χρήσιμα (?) τσιμπιδάκια κ.τ.λ. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 20:03 |