|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θενκς για την αναλυση. Προσπαθω να φτιαξω το σχεδιο, το pc μου δεν εχει ουτε ζωγραφικη. θα το φτιαξω σε καποιο αλλο και θα το ανεβασω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο, αναμένουμε ένα έστω πρόχειρο σχεδιάκι για να δούμε πως θα προχωρήσουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μετα απο πολυ ιδρωτα (ποσο πισω ειμαι) μαλλον καταφερα να το ανεβασω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως το βλέπω Κώστα, εννοείς ότι θα ενώσεις το σκίμμερ επιφανείας με την λίμνη που διαθέτεις σήμερα? Σε εκείνη τη λιμνούλα, θα υπάρχουν ψάρια ή θα την χρησιμοποιήσεις σαν veggie filter, δηλαδή φυτά μόνο? Θα σε προέτρεπα να αγοράσεις ακόμα ένα σκίμερ επιφανείας, γιατί θα χρειαστείς ακόμα ένα στην μεγάλη ευθεία, στο ύψος του τοίχου της φίλτρανσης. Εκείνο, μπορείς να το εφαρμώσεις με την αντλία που θα απορροφά νερό από το bottom drain. Το bottom drain να το πλησιάσεις ακόμα περισσότερο προς το κέντρο της δεξαμενής.
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλη λεγε με Νικο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο εσας το πρωτο που θελω ειναι ενα λινκ. Ενα λινκ που να με παει εκει που θα παραγγειλω το bottom drain που μου κανει. Εχω ψαξει εδω μεσα και ακουστε τι συμβαινει: Οσοι εχουν ρωτησει που θα βρουν, στα επομενα μηνυματα ξαφνικα ως δια μαγειας αναφερουν πως τα περιμενουν! Τουλαχιστον στα ξενυχτια που εκανα εδω δεν βρηκα κατι. Βοηθηστε γιατι αυτο χρειαζομαι για την ωρα για να ριξω την βαση της λιμνης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ το'πιασα το υπονοουμενο. Να ψαξω εγω. Τουλαχιστον κατι να προσεξω? κατι στην ποιοτητα? Απο πια χωρα βολευει? πχ απο Αγγλια? Κυπρο? Τους σωληνες υψηλης πιεσεως, τις γωνιες και τις κολες συνδεσης απο εδω?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα trilineatus σε 100 λιτρα? | beat89 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 06-04-11 12:46 |
Ποσα mm τζαμι για 60 λιτρα? | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-08-10 14:37 |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |